fredag 7 oktober 2016

Phi phi öarna tips

Sista minuten-erbjudanden. Phuket innan färja från Rassada Pier till Phi Phi. Tänker variant chill på boende, gärna bungalow och mindre ställen.


Från kända Maya Bay och de kritvita sandstränderna till härliga utsikter och ett livligt nattliv – det är inte konstigt att folk flockas till Phi Phi Islands varje år. Många kommer till denna underbara ö för att dyka, snorkla, slappa i solen och framförallt komma ifrån vägar, bilar, bussar, buller och stressen.

Koh Phi Phi i Thailand! Ton Sai eller på närliggande stränder, som t. Vi är två tjejer på år som vill åka till fina öar , slappa, kanske ta några bärs på nån bar, åka på utflykter osv. Inget vilt lmen någon kväll kan det givetvis vara kul med lite hålligång. Borde vi stanna längre på Railey, kommer vi ångra oss om vi stannar på phi phi islands så länge?


Själva ön är liten, platt och täckt av ogenomlig djungel. Att promenera runt på själva Phi phi Don är en upplevelse i sig.

Ta en utflykt en tidig morgon eller solnedgång från Mountain Viewpoint och du undrar säkert varför Phi phi - öarna bara kom trea och inte etta i en omröstning i Storbritannien om världens vackraste öar. Vad mer får man inte missa när man bor vid Karon kusten? Vi tänkte även besöka phi phi öarna , hur lång tid tar det med båt? Krabi i Thailand känt för vackra stränder som Ao Nang och Railey Beach. Vi har tips på bästa upplevelserna på Ko Lanta, Phi Phi - öarna.


Phi Phi Cozy SeaFront Resort ligger längs Lo Dalat Beach på ön Phi Phi Don, minuters promenad från piren i Lohdalum. Resorten erbjuder utsikt över Andamansjön. Rose, the front desk service manager was excellent! Landet som har något för alla, vem man än är och vad man än söker. Allt om Resor guidar dig till härliga öar som tillsammans erbjuder det bästa av det mesta.


Den upphöjda landmassan på den östra delen av ön är täckt av tät skog, med massor av små stigar, medan den västra sidan är väldigt otillgänglig på grund av de branta bergväggarna. Det betyder även att du på de övriga fem öarna hittar betydligt färre turister. Gemensamt för de mindre öarna är att de har vackra korallrev för snorkling och dykning.


Här är vi framme på Phi Phi öarna och fick två bungalows bredvid varandra med ljuvlig utsikt över vattnet. Vi har något mindre rum än på förra hotellet, men helt Ok.

Utsikten väger upp det. Hotellet vi bor på nu heter Arayaburi Resort. De ser ut så här på utsidan, finns ett gäng med sådana här småhus på området. Prova Phi Phi Hotel, Panmanee Hotel eller PP Mountain Beach Resort and Water Park, som alla har fått höga betyg för sin frukost på Phi Phi - öarna.


PHI PHI - ÖARNA Phi phi - öarna är en skärgård i Thailand i Krabi-provinsen. De ligger öster om Phuket. Sedan finns även fem andra öar som är stora nog att kallas just ö. Man kan åka över till dessa öar även fast de inte är bebodda och bada och snorkla.


Jag har varit där och här har jag samlat ihop mina bästa tips för resan. Krabi är både en stad och en provins i södra Thailand. Phi Phi Watersports hyr ut vindsurfingbrädor för kronor per timme -eller 3kronor per dag.


Sevärdheter på Ko Phi Phi Tidig morgon eller solnedgång från Mountain View Point och du undrar säkert varför Phi Phi - öarna bara kom trea och inte etta på en omröstning i England över världens vackraste öar. UD följer Phi phi -branden: ”Inga uppgifter om skadade svenskar” En stor brand rasar på huvudgatan på Phi Phi - öarna i Thailand. Som inspelningsplats för storfilmen The Beach är Phi Phi en paradisdestination bara km från Thailands fastland.


Av de öarna är Phi Phi Don den större, känd för sina fina stränder och korallformationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg