torsdag 27 oktober 2016

Familjerådgivning österåker

Vi förhandlar så att du slipper. Ni har möjlighet till fem samtal genom familjerådgivning. Absolut sekretess gäller på familjerådgivningen. Det första du behöver göra är att välja vilken familjerådgivare du vill gå till.


Familjerådgivning för boende i Österåker. Då är du, eller ni, välkomna att träffa en familjerådgivare hos oss. Ofta kan samtalsstöd hjälpa dig eller er att förstå och förändra.


Vi har tystnadsplikt och du får vara anonym. Rådgivningen är kostnadsfri. Jag ingår i Österåkers kommuns kundval när det gäller familjerådgivning. Jag är en av medarbetarna i Acord familjerådgivning. Inga journaler skrivs.


Familjerådgivning österåker

Då får NI information om hur gå till väga att boka tid hos en familjerådgivare. Där får du en rekvisition utfärdad. Rekvisitionen ska lämnas till oss vid första samtalet. Om du och din partner upplever svårigheter i relationen kan ni boka tid för familjerådgivning. Samarbetssamtal vid skilsmässa Om du och din tidigare partner har det svårt att lösa frågor om vårdna boende och umgänge som underlättar för barnen kan ni komma på samarbetssamtal.


Svenska kyrkan i Österåker. Stockholms län, med närhet till både stad och hav. Här finns Österåker -Östra Ryds församling och Ljusterö-Kulla församling. Tillsammans är vi Österåkers pastorat. För oss är det viktigt att hjälpa er utifrån era egna förhoppningar och mål med familjerådgivningen.


Vi erbjuder familjerådgivning för boende i bl. Täby, Dandery Vaxholm och Österåker. Hos oss träffar du familjerådgivare med lång erfarenhet. Boka endast en tid åt gången.


Serier av bokningar kommer att tas bort. Ange ingen personlig eller känslig information i fältet för noteringar. Förstärkt familjerådgivning.


Familjerådgivning österåker

Ni som är skrivna i Danderyds kommun, Sollentuna kommun, Solna sta Täby kommun eller Österåkers kommun och som söker familjerådgivning har rätt till fem samtal till subventionerat pris. Ni är välkomna att kontakta oss direkt, eftersom vi är listade hos dessa kommuner. Med familjerådgivning menas samtal för att bearbeta samlevnadskonflikter i parförhållanden och i familjer med syfte att förbättra parternas relation.


Toxic relationships include relationships with toxic parents. Egenavgiften är den summa som ni betalar vid varje besök. Summan bestäms av din kommun, likaså bestämmer kommunen antal samtal. Samtalen ger möjlighet att hitta andra sätt att kommunicera med varandra på.


Till mottagningen vänder sig tonåringar, unga vuxna, vuxna och par för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg