torsdag 6 oktober 2016

Snus hink portion

Har du svårt att välja mellan de olika smakerna, eller om du bara är nyfiken, så har vi sett till att du enkelt kan beställa hem en provförpackning av varje sort. Köp hem det snus du är mest sugen på att testa redan idag. Om du är ute efter att köpa billigt svenskt snus online av hög kvalitet har du kommit helt rätt! Här i Swedsnus webbutik köper du enkelt ditt snus på nätet!


Swedsnus gör några av Sveriges snabbaste, mest avancerade och godaste snussatser. Läs hur du gör eget snus och handla fraktfritt här!

Enklare än såhär blir det inte att göra eget snus. Du kan snusa snuset direkt som det är eller tillsätta lite vatten för att få en blötare prilla. Vill du ändra smak på snuset kan du använda en arom efter tycke och smak! Snus innehåller vatten, tobak, salt, något basiskt och fuktighetsbevarande medel. Detta är grunden i snus.


Vatten och tobak är inte så märkligt men jag listar övriga ingredienser nedan: Salt: Inga egentliga konstigheter med salt men ett par ord om funktionen i snus. Saltet ger snuset mer smak och ”drar ut” fukt. Gör eget Snus ( portion ) Att göra sitt eget portionssnus är lika enkelt och ekonomiskt som att göra sitt eget lössnus.


De flesta portions-snussatserna ger till dosor efter ”tillagning”, vilket gör våra snussatser till ett självklart val för dig som vill dra ner på dina snuskostnader.

Vill du ha ett torrare snus så tillsätter du mindre vatten än vad det står i bruksanvisningen. Drygt ½ aromflaska skall tillsättas till hinken , något mer ifall man vill ha mer smak. Det traditionella portionssnuset Original är för många det som är det riktiga portionssnuset.


Förpackade i fuktiga, mörka små tepåseliknande förpackningar är Original portion det självklara valet för den som söker ett snus som är betydligt mer diskret än lössnuset. Här finns snus med rökighet, ren tobakssmak, bergamott samt smaksatta med exempelvis mint, lakrits eller bär. Portionssnus är en stor kategori av snus och har flera varianter av smaker. Du kan köpa portionssnus från varumärken som bl.


General, Ettan, Göteborgs Rapé, Kaliber, Skruf, Kapten och Granit. Intryck efter en hink med Swedsnus färdigpaketerade portionssnus. Jag och två arbetskamrater delade på en hink med Swedsnus Original portion.


Ca: 3prillor vardera. Jag fuktade prillorna med vatten och de bör stå 3-dagar innan de ”mognat”. De blir dock bättre av att stå ännu längre.


Ett snus som smakar riktigt bra precis som det är. Bara fukta upp med lite vatten och sen bara börja njuta! Kanske en aning små portioner för min del men å andra sidan bara ta två så är de problemet ur världen!


Riktigt bra snus till bra pris! Mini portion är diskretare att snusa och finns i flera prisklasser och smaker.

Välj på en ren tobakssmak, bergamott eller smaksatta med exempelvis mint, lakrits eller bär. Häll detta i en hink tillsammans med tobaken. Blandas noga, helst med elvisp. Häll nu snus massan i dom båda plastburkarna, platta till massan med en sked lagom hårt.


Sätt på locken så dom blir helt tätslutande. Ställ in burkarna i ugnen på ett galler och låt stå i timmar. Nu tas burkarna ut för att hällas över i hinken.


Nu ska snusmassan tillbaka i hinken en sista gång och du tillsätter glycerolet som du med hjälp av elvispen blandar väl. Om man vill smaksätta sitt snus med någon arom är det nu man skall blanda i detta och röra om ordentligt. Prillans snusaromer finns i fyra olika smaker, som påminner om de mest välkända snusmärkena på marknaden.


Blir ca snusdosor i färdigform efter att du har bakat snuset i ugnen och följt instruktionerna. Prillan Skåne 1kg är ett finmalet snus som passar bra att smaksätta med våra snuskryddor. Snuskemikalierna ingår EJ i Lössnussatserna längre.


Types Of Snus Pouches. Aside from nicotine strength, the major difference in portion snus brands is that they are available in original or white portion format (some snus brands such as Ettan are available in both formats), and this can make quite a difference in your snus experience. Grov är ett snus med kraftig tobakssmak. Läs mer, köp eller prenumerera på Grov Portion här. Fri frakt direkt från vår fabrik.


Med Offroad Classic Lös Gör det själv snus , kan du göra ditt eget lössnus på ett kick genom att bara blanda i vatten i en färdig snusblandning. Snussatsen från Offroad Classic Lös Gör det själv snus snus innehåller 5gram färdigt snussats som blir till 7g lössnus (cirka dosor) när det blandats med vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg