fredag 7 oktober 2016

Betala med paypal tradera

Betala med paypal tradera

Läs mer om att betala med PayPal. Med PayPal går det smidigt att ta emot betalningar på nätet, och det kostar inte något extra att ta emot betalningar med PayPal på Tradera. Du slipper uppge ditt bankkontonummer, och du får dina pengar med detsamma. Med PayPal kan man betala och föra över pengar utan att behöva avslöja sina betalningsuppgifter. Man täcks också av PayPals köparskydd och säljarskydd (enligt gällande regler och villkor).


Betala med paypal tradera

PayPal är helt integrerat med Tradera och när betalningarna visas på ”Mitt Tradera ” får du en bra överblick. Eller betala ännu snabbare med One Touch TM – du fortsätter vara inloggad och kan betala utan att skriva in lösenordet. PayPal är kostnadsfritt för konsumenter och fungerar friktionsfritt tillsammans med ditt befintliga kreditkort och lönekonto. Du kan reglera skulder, låna kontanter, dela upp räkningar eller dela upp utgifter mellan vänner utan behov av uttagsautomat eller checkar.


När du säljer med Traderabetalning väljer dina köpare att betala med Swish, kort eller PayPal direkt på Tradera. Du får sedan utbetalt till ditt bankkonto inom 1-bankdagar. Vi meddelar dig när köparen har betalat och då är det dags för dig att skicka varan till köparen. PayPal erbjuder även ett köparskydd och ett säljarskydd (enligt gällande regler och villkor).


Fick veta det genom att jag chattade med traderas kundtjänst när jag skulle betala för en vara. Betala på Tradera med Klarna eller Paypal. De erbjuder säkra betalningar och man har även ångerrätt om varan inte stämmer överens med annonsen eller om varan inte skickas till dig.


En säljare på Tradera har möjlighet att få betalt med Klarna utan några extra avgifter. Köparskyddet omfattar alla kvalificerade köp där PayPal har använts samt betalningar gjorda via vår webbplats. För att utnyttja fördelarna med köparskydd kräver vi bland annat att PayPal -kontot är välskött och att en eventuell tvist inleds inom 1dagar efter köpet eller betalningen. Våra villkor och regler gäller. Ta reda på mer om PayPals företagslösningar – ta emot alla de vanligaste betalkorten på din webbplats och håll koll på saldot med vår app när du är på.


Tradera tar inga avgifter för köparen då den betalar med kort eller PayPal. Måste både säljare och köpare ha ett PayPal -konto? Som köpare kan du välja om du vill betala med kort eller med PayPal , antingen behöver du ha ett PayPal -konto sedan tidigare eller så kan du skapa ett i samband med betalningen. Nu på morgonen fick jag ett varningsmail från tradera om att man inte skulle fullfölja affärer med denne säljare, skitkul!


Personen är avstängd från tradera nu. Så jag har nu polisanmält personen som har flera anmälningar på sig. Men jag betalade till honom till hans hotmail-adress via paypal , så jag har inte ens hans kontonummer. Ringde PayPal idag och fick hjälp med att överföra pengarna till mitt bankkonto. Tar 1-dar innan pengarna är där, enligt PayPal.


Betala med paypal tradera

Jag har lärt mig läxan nu och kommer knappast att göra om den. Samtidigt är det svårt att skydda sig mot detta, då bedragarna kan öppna konto hos Tradera med stulen identitet eller bara kapa någons konto. Du betalar endast en fraktkostnad oavsett antal varor. Leverans: 1-arbetsdagar efter betalning.


Du har dagars ångerrätt hos oss på Dharma-Underground. Lägg inga bud om du inte har för avsikt att betala. Använd dig helst av Paypal eller Klarna. Samfraktar om det är möjligt. Under följer mitt standard vinnarmail, som du får från Tradera : Grattis till ditt köp!


Köper du flera objekt väntar du på mitt vinnarmail eller kontaktar mig, för korrekt porto. Han ville betala via Klarna. Betalningen skulle stå i hans kusins namn och inte i hans. Forskade lite och ringde sen Tradera då det är första gången jag sålt något där och ovan fick lite klockor att börja ringa.


De höll med om att jag inte ska acceptera betalning via klarna och avhämtning då det inte är spårbart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg