tisdag 11 oktober 2016

Mila vega

Din skidbutik på nätet, Bra priser och snabba leveranser. Outdoor och längdåkning. Stort utbud till bra priser. Snabba leverenser och nöjda kunder. Mila Pannlampor Utvecklade och tillverkade i Sverige.


Vega kan med fördel användas förutom av Orienterare även av Yrkesfolk, MTB-cyklister, Enduroåkare, Jägare på eftersök mm. Fantastisk pannlampa med enorm ljusbild. Varm ton i ljuset vilket är behagligt frö ögonen.


Förutom det uppenbara med att den ger mer lumen på max så är det en nytt fäste i huvudställningen. Det nya fästet är GoPro-kompatibelt. Vilket gör att du kan flytta lampan enkelt till hjälm, styre eller annan plats du har GoPro-fästen.


Mila vega

Mila Vega II Trail är en uppgradering av succémodellen Vega Trail. En bra ljusspridning ger ett mycket stort synfält, men lyser ändå mycket långt. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker. Det är i grunden samma lampa, men en rad små förbättringar samt den stora nyheten att fjärrkontroll medföljer för att enkelt kunna anpassa ljusstyrkan som man själv vill. Starkare batteri 18V 5Ah, 80Wh ger en bra brinntid.


På flyg får man ta med max 100Wh). Mila Enduropaket Detta är paket framtaget speciellt för enduro. Pannlampan är Vega Trail som utvecklats speciellt för MTB-cyklister, multisportare, enduroåkare, traillöpare, skoterförare, eftersöksjägare och yrkesfolk mm. Denna version har en mer samlad ljusbild (vilket kan upplevas som starkare ljus), och enduropaketet innehåller specialanpassade tillbehör.


Skillnaden mot Vega II är att TRAIL lyser något längre, med en mer samlad ljusbild. Sirius- och Zenith Li-Ion. Ah Vikt 370g Brinntid Vega : ca 2. Laddningstid: 5-timmar. Ska också försöka testa den en kväll med MTB:n för att se om den är behaglig att köra på stig med.


Pannlampan Vega är utvecklad i samråd med optisk expertis och några av världens bästa orienterare. Lamporna utvecklas och tillverkas till största del i Sverige vilket gör att man verkligen får en lampa som klarar tuffa nordiska förhållanden. Glastallrik i moderna färger. Fungerar både till servering av mat som till dekoration. Stapelbar och kan diskas i maskin.


Mila vega

See the complete profile on LinkedIn and discover Mila ’s connections and jobs at similar companies. Mila has jobs listed on their profile. Batteriet är platt, smidigt och försett med.


Visa profiler för personer som heter Vega Milla. Avsedd för Vegabatterier 18V. En diod lyser rött under laddning för att sedan slå över till grönt.


Mila vega

Fick lampan igårkväll av Björn på Mila. Han hade lagt med sele för löpning, hjälmfäste och adapter samt ett styrfäste till min cx.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg