tisdag 25 oktober 2016

De sju källorna rhodos

Lågpriser på hotell i Rhodos stad. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Fantastiska Erbjudanden i Rhodos.


De sju källorna rhodos

Fly undan värmen en stund och förundras över den oförstörda skönheten vid de sju källorna , som ligger mitt i en tät skog och är en av öns mest pittoreska platser. Här flödar sju naturliga källor genom en dal och skapar en liten sjö. Koppla av i ett landskap fullt av pinjeträ blommor, bäckar och vattenfall.


De sju källorna - Epta Piges - Rhodos. Upptäck det finfina området med den lilla konstgjorda sjön och vattenfallet via den långa, trånga och mörka tunneln, där du vandrar barfota i det iskalla vattnet! Från bergen ovanför porlar sju bäckar genom en vacker lövskog. Vid Epta Piges möts bäckarna och vattnet rinner genom en tunnel ner till en konstgjord sjö varifrån man bevattnar Kolymbiaslätten. Och vill du inte vandra kan du bara koppla av vid någon liten bäck och njuta av naturen och de fantastiska dofterna som kryddträden bjuder på.


Efter promenaden kan det vara skönt att pausa med något kallt att dricka och en bit mat. Denna otroligt vackra plats är relativt okänd och väntar på att upptäckas av fler. Landskapet pryds av vackra trä källor , vattenfall och ankdammar.


Vattenlandet 'Waterpark' Inte långt från byn Faliraki ligger Europas största. Här finns även en taverna där du kan avnjuta grekiska godsaker. Under länkarna läser du mer om våra resor till Rhodos – stränder, semesterutbud och de bästa hotellen. Kolymbia – med lång strand och många av våra mest populära hotell.


Sju Källor Rhodos har, till skillnad från många av de andra tolvöarna gott om sötvatten. En bit inåt landet i närheten av Tsambikastranden finns området Sju Källor (Epta Piges eller Seven Springs på kartor). Otroligt vacker natur med skog och vattenfall.


En av de finaste och mest stillsamma badbukterna på Rhodos med strand av småsten, söder om Tsambika på östkusten. Här kan man hitta billiga privata rum och mysiga tavernor. Läs riktiga recensioner - boka nu! Missa inte chansen, boka nu! Besöks ritualen avslutas med meze i tavernan i området.


De sju källorna rhodos

Flera färgrika och vackra påfåglar finns i området, särskilt nära tavernan där de vet att turisterna gärna matar dem. Se och känn de sju (numrerande 1-7) källorna rinna samman med sitt klara vatten från bergen. Hit kom vi på en utflykt. Kan bli trångt här, men ta tid på dig för att titta på en del av källorna och kanske ta promenaden genom tunneln. Ett besök här kan rekommenderas.


Vackert upplyst hotell i natten Solnedgång på Rhodos Påfågel så grann Närbild på påfågeln Epta Piges eller de sju källorna Epta Piges vackra rötter Epta Piges Epta Piges långa tunnel Epta Piges Epta Piges kanin Olivträden blommar En liten byagata Den gamla stadens mur Snäckor i muren Rhodos stad. Vi går sedan runt där uppe och wow vilken utsikt över havet och badsugen man blev. Trapporna ner och vägen tillbaks till bussen och nästa anhallt var de sju källorna. Ni njuter av vara ratter i skuggan av plataner och pinjetra till faglarnas sang och kallornas sorl. Epta Piges Ett litet paradis att åka till en dag när värmen är allt för påtaglig.


De har alla positiva motsvarigheter i de sju dygderna. Termen kommer av att de anses leda till dels andra laster och synder, dels till evig fördömelse, ifall syndaren inte ångrar sig. Världens sju underverk , även kallade antikens sju underverk , är en hävdvunnen förteckning från antiken över byggnadsverk som ansågs representera människans då största bedrifter.


Upp till rabatt i Rhodos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg