måndag 10 oktober 2016

Festmat recept

Antingen det är en stor fest med allt från välkomstdrink till vickning, eller en liten mysig hemmafest med lite goda snittar eller enkla snacks med goda röror att doppa i - här hittar du festliga recept för festmat till både slott och koja. Till helgen, på födelsedagen eller vid andra festliga tillfällen är det perfekt med lite lyxigare, men även lättlagade recept. Som festmat är en buffé är alltid uppskattat, plockmat ger gästerna en möjlighet till mingel. Oavsett om det är vardag, helg eller fest kan man enkelt laga något festligt.


Recept till festliga tillfällen och middagar då du vill lyxa lite extra. Goda recept som imponerar på gästerna utan att du slår knut på dig själv.

Festmiddag till helgens stora bjudning eller en festlig middag för två? Hos oss hittar du goda recept i alla olika svårighetsgrader, som passar för det lite festligare tillfället. Det är trevligt att bjuda in till fest och bjuda på mat med nya och spännande smaker.


Laga våra goda recept på festmat som ger mätta och nöjda gäster! Att bjuda en vegan på middag behöver inte vara svårt. Vi tipsar om saker att tänka på och delar med oss av recept på vegansk festmat. Ett recept på god festmat med laxfilé.


Röd curry och kokosmjök ger god smak.

Tar minuter att göra och räcker till portioner. Tid: minuter Ugnsbakad. Sveriges största matmagasin, där alla recept är provlagade. Mat och middagstips för vardag och fest, med vintips.


Ett potpurri av vackra färger och ljuvliga smaker till studenten, 50-årsfest eller annan högtid. Du hittar mat som passar trerättersmiddagar, bufféer och fredagsmys. Inspiration till förrätt, huvudrätt, efterrätt, plockmat och bakverk.


Här hittar du mina smarrigaste recept för en riktigt lyckad fest. Festmat för alla tillfällen helt enkelt! Släpp fram din inre bagare Hembakat brö grissini eller kex är inte bara kul att fixa själv, det spar dig pengar också! Bröd mättar och drygar ut på buffén, och med några goda röror känns det allt annat än snålt.


Fest på minuter är ett måste för alla som tycker att det är svårt att laga mat och bjuda hem folk. Och för dem som gärna vill ha fest, mensom har slut på inspiration till snabblagad festmat. Med fantastiska menyer och smarta festtips inspirerar.


Maghmour, mnazale eller msakaa – kärt barn har många namn. Denna delikata moussaka är en av mina många libanesiska favoriter. Min mamma brukade göra världens godaste msakaa och detta är hennes recept.


Letar du inspiration inför festen?

Här har vi samlat massor av färdiga festmenyer, med olika teman och för alla fester! Kika in och hitta recept ! Här är recept på festmat för alla smaker: från dfisksoppa till hemlagad hamburgare. För dig som känner att du vill lyxa till det lite mer kan du slå till på en fylld fläskfilé med mozzarellaost och parmaskicka.


Fylld Fläskfilé: Italienska godsaker som mozzarellaost, parmaskinka och färska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg