måndag 11 maj 2015

Svenska seniorkläder

Om cookies Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Hos oss hittar du som senior snygga och passande kläder just för dig.


Sveriges Senior Shop AB är ett svenskt franchiseföretag med säte i Helsingborg. Affärsidén är ”Butiken som kommer till kunden”.

Vi säljer kläder till seniorer genom att besöka olika typer av föreningar och alla former av äldreboende. Vi gör våra inköp hos kända Svenska , Danska, Finska och Tyska leverantörer, som vi vet kan uppfylla våra krav. RING SÅ KOMMER VI Ring och boka ett besök av någon av våra säljare, men var ute i god ti annars är risken stor att vi är fullbokade. Gå in på Våra säljare för att hitta er representant. Här hittar du Sveriges största utbud av skor och.


Exklusivt dammode, accessoarer och skor! Beställ tryggt och enkelt på Internet!

Bäst på storleksutbud – alla artiklar även i kort storlek! Köp ytterkläder til kvinnor hos Boozt. Vi har ett stort urval och mer än 3märken att välja bland. När du shoppar på Boozt. I vår webshop hittar du snygga herrkläder från både kända och unika varumärken.


Streetfashion för män och killar. Handla seniorkläder online. Vi har mode för kvinnan och mannen mitt i livet och erbjuder den höga kvalitet som länge har varit bortknuffad av det hippa modet.


Hos oss behöver du inte välja om det du köper ska vara snyggt eller bekvämt eller hålla en hög kvalitet. Kundnöjdhet är otroligt viktig för oss. Alla seniorer och pensionärer är välkomna att bli medlem i Smart Senior.


För dig som fyllt år! Kravet vi har är att du fyllt år. Mycket stor uppslutning på caféet idag, då det var modevisning från seniorkläder. Tre herrar o två damer från PRO visade fina och bekväma plagg.


Tack till Eva, Gunilla , Christer, Jan-Inge och Bosse som skötte sig med den äran.

Efter visningen fanns det möjlighet att inhandla kläder om man så ville. Från kostymbyxa till chinos, cargobyxa med mera till jeans: Atelier Gyllene Snittet presenterar byxor i hög kvalitet för herrar med krav. We only deliver to addresses within following countries. You may continue browse on this. Visning och försäljning av seniorkläder september kl.


Kontantbetalning eller Swish Entré Kr. Ellos herrsortiment omfattar ett brett utbud skjortor, tröjor, byxor, jeans och jackor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg