onsdag 13 maj 2015

Otrogna män

En artikel som nyligen publicerades i New York Magazine kom fram till att sannolikheten för att kvinnor är otrogna är nästan lika hög som bland män. Ett exempel som de hänvisade till var en undersökning där procent av männen och procent av kvinnorna i heterosexuella förhållanden, medgav att de hade varit otrogna mot sin partner. Läs också: Här är otrogna svenskars vanligaste ursäkter.


Formulera din fråga och avsluta med en valfri signatur och din ålder. Vår manspanel - Pigge Werkelin, Leif GW Persson, Robert Aschberg och Paolo Roberto - har ingen utbildning i ämnet. Men de har massor av livserfarenhet som män , fäder, älskare och äkta makar.


Otrohet är – tyvärr – inget främmande. Trots att de flesta anser att det är moraliskt fel, och själva inte skulle acceptera att bli bedragna, visar forskning att procent av alla gifta män och procent av alla gifta kvinnor är otrogna någon gång under sitt äktenskap. Jag tror inte det är något biologiskt, att män har starkare sexualdrift eller är mer opålitliga.


Otrogna män

Om de är mer otrogna handlar det om en bild samhället projicerat på män. Victoria Milan är män. I Frankrike har män och delar av kvinnorna att flirtande inte är otrohet.


En man anser visserligen att trohet är viktigt, men säger att otrohet är mer fel om man blir upptäckt. I Japan tycker gifta män att om de köper sex är det inte otrohet, man ser det som en lek snarare än sex. Personer med narcissistiska personlighetsdrag tror att de har rätt till fler saker än andra.


Otrogna män

De är mer benägna att vara otrogna eftersom de känner att de inte behöver spela efter reglerna. Han känner ingen skuld. Män som inte känner ånger eller skuld när de gör något fel är de främsta otrohetskandidaterna.


Jag tror generellt att alla män kan vara otrogna utan några som helst problem, vi är gjorda för att producera. Vissa har säkert svårt att hantera detta, dom flesta män väljer att inte vara otrogna , men dom flesta är kapabla till att vara det utan problem. Våra grannar i väst är otrogna efter ungefär år medan fransmännen är otrogna efter år.


Jag vet inte om kvinnor är lika ofta otrogna som män. Men jag har en känsla av att fler män tar den vägen för att kompensera eller avsluta ett förhållande som hamnat i slentrian. Och att fler gifta män än kvinnor samlar jakttroféer på krogen och på konferenser.


Som alltid när det är barn med i bilden är det viktigt att man funderar en gång extra innan man bestämmer sig för att dricka alkohol. Kvinnor är mer benägna att vara otrogna jämfört med män – det visar en ny undersökning. OTROGNA FRUAR och GODTROGNA MÄN : Fjällstugan DEN FÖRSTA NYCKELHÅLSMÄRKTA SEXNOVELLEN innehåller mindre än sex.


Har du tänkt något förbjudet när du haft sex? Män kan registrera sig och utforska gratis men måste prenumerera för att interagera (bli aktiva medlemmar) med kvinnor de tycker om. Så vad säger då egentligen vetenskapen om vårt morbida intresse för andras otrohetsaffärer, och varför vi ibland är otrogna trots att vi tycker att det är fel? Länge hade de ingen aning.


Det ligger nämligen i sakens natur att folk ljuger när man pratar otrohet, så någon riktigt tillförlitlig statistik om ämnet har varit svår. Kvinnor är otrogna för att de är missnöjda, män för att de vill ha sex, visar forskning. Undersökningar i USA och England visar att otrohet är vanligare bland äldre än bland yngre och att kvinnorna har kommit ikapp männen. Enligt undersökningar är det cirka en fjärdedel av vuxna svenskar, britter och norrmän som varit otrogna. Vad är er erfarenhet av att de som har varit otrogna fortsätter i samma spår (även om det kan gå år emellan) även i nya förhållanden?


Otrogna män

Mitt ex var hemma hos mig och barnen över jul Vi har haft sex under delar av separationen med löfte att tala om för varandra när man träffat någon annan. Män velar mellan att verka överraskad och att kräva bevis och erkänna rakt ut att dom har legat med någon annan. Den andra vanligaste reaktionen från män är att blint förneka att dom har en relation med någon annan.


Tillfrågade otrogna gav lite inside information om hur du bäst avslöjar om din partner har en otrohetsaffär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg