tisdag 26 maj 2015

Microsoft konto hotmail

När du loggar in på ditt Microsoft - konto får du ett åtkomstpass till Microsofts tjänster. Med Microsoft - kontot kan du hantera allt från en plats. Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du denna användning.


Ett Microsoft - konto ger dig tillgång till Microsofts produkter och tjänster med bara en enda inloggning.

Du kan använda vilket aktivt e-postkonto som helst, även ett konto som tillhör en vän eller en släkting. Om du inte har något annat e-postkonto som du kan komma åt, kan du skapa ett tillfälligt outlook. Skapa ett på inloggningssidan för Microsoft - konto.


Jag förstår hur du upplever problemet, eftersom det är relaterat till Microsoft kontot så rekommenderar jag att du kontaktar vår support för Microsoft - konton. Dem kommer sedan att kontakta dig på din mail. Skriv gärna tillbaka så hjälper vi dig om du inte kommer i kontakt med dem!


Logga in med ditt Microsoft - konto. En plats att sköta allt på.

Välkommen till instrumentpanelen för ditt konto. Om du loggar in på ditt Microsoft - konto på en Xbox One-konsol genom att använda Kinect-sensorn kanske du temporärt ombes logga in manuellt med en handkontroll. Om du fortfarande ombes logga in manuellt efter två dagar kan du försöka med att ta bort kontot från konsolen och sedan lägga till det igen. Om du vill hantera din säkerhetsinformation kan du läsa Säkerhetsinformation och säkerhetskoder för Microsoft - konto.


Om du inte använder ett Microsoft - konto för att logga in på Windows och du behöver ändra ditt lösenord för inloggning på Windows kan du läsa Återställa lösenordet för ditt lokala Windows 10- konto. Sign In with your Microsoft account. One place to manage it all. Welcome to your account dashboard.


Så här återställer du lösenordet för ditt Microsoft - konto : Gå till sidan Återställa ditt konto. Ange e-postadressen, telefonnumret eller Skype-ID:t som du använde när du skapade ditt Microsoft - konto. Detta kan vara vilken e-postadress som helst, eller en e-postadress som slutar med en Microsoft -domän som hotmail.


Går det inte att logga in på Hotmail eller Outlook. Om du har problem med att logga in på ditt Microsoft - konto kan det finnas olika anledningar till det - som att du inte kommer ihåg lösenordet eller har aktiverat tvåstegsverifiering. Tänk på att du behöver vara inloggad med ett Microsoft - konto för att få tillgång till formuläret.


Se till att det konto som du är inloggad på står som kontaktadress för att undvika problem senare. Om du har glömt Microsoft - kontots lösenord kan du lära dig att återställa ditt lösenord online eller med din Xbox-konsol. Lär dig återställa ditt förlorade lösenord för Microsoft - kontot.

Jag har ett Hotmail konto och vid inloggning så godkände man inte mitt lösenord utan jag uppmanades att registrera ett Microsoftkonto. Enkelt sammanfattat, ett konto du använder för att komma åt tjänster och produkter från Microsoft. Således är det också jobbigt om du förlorar tillgången till ditt Microsoft - konto. Därför vill vi förklara hur du enkelt återfår tillgången till ditt Microsoft - konto om oturen skulle slå till och ditt konto blockeras.


Läs MSN:s senaste nyheter från ledande svenska och internationella medier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg