måndag 11 maj 2015

Kärlekens fem språk adlibris

Köp böckerna billigt hos Adlibris! Alltid fri frakt på köp över 1kr. Skickas inom 2-vardagar. The five love languages. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare.


Alla fem språken behövs i en relation. Men de kärleksspråk som inte är primära eller sekundära kan mer ses som kryddor i förhållandet. Det kärleksspråk som vi tycker om att ge kärlek på är ofta också det språk som vi vill ha kärlek på. I boken, som blev en bästsäljare, beskrivs de fem olika sätt på vilka vi kan uttrycka vår kärlek till vår partner. Fem sätt att visa kärlek på.


Psykologen Gary Chapman har identifierat de vanligaste sätten vi visar vår kärlek på. Lär dig ditt språk (och din partners!) för att bättre kunna visa er kärlek till varandra! Jag lovar man får insikt i saker och ting man inte tänkt på innan alls! Kombinerar man alla kärlekens språk och tar reda på varandras fort i ett förhållande underlättar det för att det ska hålla hela livet ut.


Kärlekens fem språk adlibris

Den är skriven av en amerikansk parterapeut som jobbat med många par och kommit fram till att det finns framförallt fem stycken huvudspråk för kärlek. Kanske menar vi samma sak men uppfattar kärlek på olika sätt. Chapman menar att liksom människor är olika, är också sätten att kommunicera kärlek till varandra olika.


Jag hade inte varit på det klara med hur tydligt både mitt och hans kärleksspråk var och vilka saker jag behövde bli mer uppmärksam på. Allt för att båda vår kärlekstankar ska hållas fyllda. Upptäck kärlekens olika språk har sålts i över fem miljoner exemplar och getts ut på ett fyrtiotal språk. Gary reser över hela världen och håller föredrag och har även ett radioprogram som sänds på 2stationer.


Lär dig hur din barndom kan påverka dina kärleksrelationer – Testet är Gratis – Tar ca minuter att svara på frågorna – Anpassade råd till dig beroende. Gary Chapman är författare och föreståndare för Marriage and Family Life Consultants, Inc. Boken har varit slutsåld under en längre period. Idag åker jag till psykologen på morgonen.


Vi pratar mycket om min och M´s relation idag och jag fick en del verktyg till hur vi ska vårda den. Mycket som psykologen sa idag har jag aldrig tänkt på förut. Den verkar väldigt intressant och jag har beställt den på Adlibris idag. Kärlekens fem språk är en hjälp till att bättre förstå varandras sätt att visa. Den kan kort sammanfattas med att människor uttrycker sin kärlek på fem olika sätt – bekräftelse, kvalitetsti gåvor, tjänster och beröring, samt att olika människor prioriterar dessa olika högt.


Känner du till kärlekens språk ? Enligt en teori har alla människor ett medfött sätt att visa kärlek och uppskattning på, ett kärleksspråk. Om vi är medvetna om vårt eget och vår partners språk leder det, enligt Åsa Nyvall, till både längre och lyckligare relationer. Man kan ge andra kärlek trots att man inte direkt känner att man gör det (jfr Joh 3:18). Det handlar om att tala kärleksspråket. Alla barn måste få uppleva alla de fem kärleksspråken, men det är särskilt viktigt att komma fram till vilket som är barnets primära språk.


Beata Ernman om diagnoserna i sitt liv: ”Jag trodde det var fel på… - Malou Efter tio (TV4) - Duration: 15:47. Hur vi uttrycker vår kärlek och hur vi vill ta emot kärlek är något vi kan bli mer medvetna om. Familje- och äktenskapsrådgivare Dr Gary Chapman anser att det finns fem huvudsakliga språk på vilka vi uttrycker vår kärlek. Av dessa fem språk har vi två som är naturligast för oss.


Fri tillgång: köpa boken kärlekens fem språk. När alternativen visas för ansökan om personlig kod swedbank boken kärlekens fem språk , måste du ange länken officiella hemsida och gå till startsidan för webbplatsen. Boende i 4-stjärnig bungalow på Laluna Resort i Chiang Rai: 12.


Pratar du och din partner rätt språk för att förmedla att ni älskar varandra?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg