fredag 29 maj 2015

Hitta golfkompisar

Man önskar att vår träff på Ystad GK kunde vara till helgen och inte. Herrgolfen handlar inte bara om tävlingsmoment. Det är minst lika mycket en social inrättning, där man på ett enkelt sätt kan träffa nya golfkompisar. Har man ingen att spela med så finns det alltid plats hos oss, säger Göran Kronström.


Det är så spännande att det hela tiden kommer nya medlemmar! Glöm inte att fylla i era profiler med region, ålder, klubb med mera - annars är ni inte sökbara. Detta ska öka gemenskapen och höja nöjet i sporten. MedleArlandastad GK Spela med andra: Mer än gärna!


Kan spela: eftermiddagar och helger! Spelar helst: Spelar helst hemma på masters. Du får chansen att träffa rätt direkt här på Sportpartner, även fast det inte handlar om att slå en golfboll i hålet på ett slag. Många av våra medlemmar har träffat golfkompisar bara timmar efter det att de skapat sina konton.


Hitta golfkompisar

Se om du har samma tur och sök efter en golfkompis redan idag! Det är därför Sportpartner finns, för att du snabbt ska hitta en golfkompis i Stockholm att dela dina rundor med. Bli medlem nu så hittar du säkert en vän snart som kanske blir din vän för livet – ett starkt gemensamt intresse är ju bästa tänkbara grund för fast och långvarig vänskap.


Golf tillsammans är både motion och. Golfkompis var under flera år en av Sveriges största sajter för golfare som sökte fler golfkompisar. Konceptet var solklart – många sa så.


Hitta golfkompisar

Efter en period med låg aktivitet kommer vi nu tillbaka med en helt ombyggd sajt med funktioner och tjänster självklara för moderna communitysajter. Klubben tror på att ta tillvara på den teknik som finns och försöka hitta sätt att använda den på i till exempel golfsammanhang. Det är bra att man använder modern teknik till något som är en väldigt bra social funktion för golfare, vilket blivit väldigt uppskattat och fler börjar tycka om idén, säger Gary Cosford.


Allt och lite till om säsongsuppstarten. Johan går igenom en anonym enkät från PGA-tourspelare och Max listar saker du bara måste göra inför. Nu är det dags att boka in vårens golfresa för dig som gillar att träffa lite nya golfkompisar I mars åker vi till Mar Menor och spelar några av Jack Nicklaus fina golfbanor. Ca timme från Alicante flygplats ligger den kompletta anläggningen Mar Menor med ett 5-stjärnigt hotell och stor.


Utöka ditt nätverk och kom och spela med oss! Jag heter Robin Johnsson, jag bor i Asarum i Karlshamn och jag är år gammal. Jag skulle gärna vilja hitta någon trevlig människa att spela med. Det spelar ingen roll hur gammal eller ung du är eller om du har högt eller lågt handicap, jag spelar gärna med dig oavsett. Nyköpings GK hjälper ensamspelare att hitta golfkompisar Gary Cosford är klubbchef på Nyköpings GK.


Så här säger han till Svenskgolf. Ett starkt fokus skall ligga på att fortsätta arbetet med att stärka tjejerna i distriktet både socialt, fysiskt och mentalt. Den sociala delen med att hitta nya golfkompisar över klubbgränserna kommer att ligga som en röd tråd och vävas in i alla aktiviteter vi kommer att genomför under året. Blir ofta att jag hamnar själv på en tid och det är ju lite tråkigt.


Försökte hitta nån sida där man kunde hitta andra i samma situation men tyvärr. Därför finns nu facebook-sidan. Där kan man hjälpa varandra att hitta schyssta greenfeepriser, komma överrens om tider dela på buggys, möta nya vänner osv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg