tisdag 5 maj 2015

Festivaler sverige 2016

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Du kan använda filtren nedan för att hitta festivaler i specifika länder runtom i Europa. Här hittar du alla stora musikfestivaler inom hårdrock, rock, elektronisk musik och synth samt en stor mängd stadsfestivaler i hela vårt avlånga land.


Festivaler sverige 2016

Nyhetsbreven riktar sig till festivalarrangörer, artister, konstnärer, politiker, administratörer och andra aktörer och intressenter inom konst- och kulturområdet. Du som vill gå på en lagom stor festival i vacker norrlandsnatur. Sverige och internationellt.


För tredje året hålls mässan som visar upp både lokala och nationella bryggerier. Platsen är Fyrishov i Uppsala. Piteå Stadshotell är en ny mässa som hålls. Hitta festivalen du letar efter här! Det har varit en tung vår för festivalerna när både Siesta och Peace and Love gått i graven.


Men du kan ändå se fram emot musik i världsklass, vänner och en och annan öl i solen. Både för unga och äldre filmare. En dagars Visfestival som arrangeras av Aneby Folkets Park i Samarbete med Nöjesproduktion i Nässjö. Ja då var ännu ett musikaliskt äventyr över i Killhult dock något haltande på grund av våldsamt regnande, blixtnedslag och elavbrott.


Tråkigt att sista halvan. Anders Åkerman lyckades sluta snusa, här är hans bästa tips. Att den bästa kommunikationen uppstår i mötet mellan människor i verkliga livet är en självklarhet för oss på Numera Mässor.


Vi har arrangerat 100-tals mässor genom åren så vi vet vad det handlar om. Mitt i stressen mellan jul och nyår finns det ett andningshål. Det som en gång var Black Christmas har de senaste åren blivit December Darkness.


We welcome you in the heart of Scandinavia as a participant, a volunteer or a workshop. Världens största sökmotor för. Dessutom snortade han upp halva Peru under flera års tid på och 80-talet. VILKEN LINE-UP HAR WEEKEND FESTIVAL SWEDEN?


NÄR SLÄPPS BILJETTERNA TILL WEEKEND FESTIVAL SWEDEN? Välkommen till filmfestivalen för alla som gillar film, uteliv och bergssport. Januari rivstartas med en medlemsvisning av den stjärnspäckade filmen Bombshell.


Mun till mun - Öra till öra - Hjärta till hjärta. Det sägs att den som väntar på något gott…alltid får vänta så länge. Och ibland är det bara så, en del saker rår man inte på, en del går inte som man. Vår konstnärlige ledare Jan Lundgren håller på och sätter programmet.


Festivaler sverige 2016

Det blir mer luft mellan konserterna så att ni, kära publik, hinner njuta av hela konsertprogrammet. Festivalen pågår sedan till söndagen den augusti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg