tisdag 5 maj 2015

Mr bear skäggolja

Mr bear skäggolja

Missa inte Black Weekend hos Stayhard med upp till rabatt. Nu har vi fyllt på lagret! Motverkar torr skäggbotten! En hel avdelning bara för män.


Här hittar du allt inom skägg och groomingprodukter. Bonuspoäng på alla köp. Den återfuktar och mjukgör skägget. Den motverkar irritation, klåda och torr hud. Enkel applicering med pipett.


Hjälper huden att bevara sin elasticitet, lindrar rodna irritation, klåda och torrhud. Allt för ett välansat skägg. Den är gjord helt på vegetabiliska oljor, kända för att bevara hudens elasticitet samt förhindra klåda, irritation, rodnad och torr hud. Mr Bear, skäggolja med doft och utan. Skägget blir mjukt och lättkammat.


Mr bear skäggolja

Det är en blandning av lavendel och trä. Den är lätt att arbeta med och ger god kontroll över ditt skägg. Skäggvaxet är också lätt att tvätta av skägget (och händerna).


Oljan ger fukt till torr hu återfuktar skägget och gör det lättkammat och mjukt. Deras skäggolja i citrus doften, samt skäggbalm i wilderness doften var dem första produkter som jag använde. Flera år har passerat sedan dess.


Mr bear skäggolja

Björnfamiljen har växt. Doft Woodland - en doft av grönskande barrskog. Oljan mjukar upp och vårdar ditt skägg och din hud. En skäggolja innehåller oljor som mjukgör och fräschar upp både skägget och huden därunder.


Barberaren och frisören Marcus Mendes som startade sin första salong som 22-åring rekommenderar alla med skägg att införskaffa en. Skäggolja står numera i de flesta skäggbärares badrumsskåp. Oj, detta var en trevlig överraskning! Vi bockar och bugar för kreativiteten och blir riktigt nyfiken på hur oljan står sig i den tuffa.


Tillverkat för hand i Göteborg. I tillverkningen används endast naturliga ingredienser och varje produkt tillverkas för hand. Köp Beard Brew Woodlan 30ml från Mr. Bear Family till bra pris från Parfym. Vårda ditt skägg med en skäggolja ! En skäggolja ger fukt och näring till både skägget och huden under, vilket motverkar irritation och klåda.


En olja gör även skägget mer följsamt och mjukt. Men att applicera skäggolja är mer än bara en detalj i din skäggrutin. En irriterad skäggbotten kommer göra att du kliar och pillar i skägget, vilket i sin tur leder till att du får bakterier eller svamp i skägget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg