tisdag 12 maj 2015

Egeryds lägenheter lindesberg

Hyresrätter med centralt läge i Örebro. Se våra lägenheter online! Vi bevakar utbudet av första- och andrahandskontrakt från hyresvärdar och privata uthyrare. Hyresannonser med hög kvalitet - se alla lediga bostäder med en sökning!


Vår affärsidé är att utveckla och förvalta fastigheter tillsammans med kunden.

Vi vill vara det självklara valet för alla som äger en fastighet. Vi skall vara det självklara valet för de som söker bostad och lokal i de regioner vi verkar i. Om det uppstår en skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga ska du genast meddela oss detta. Vid akuta fel ska du alltid kontakta oss via telefon omgående. Akuta fel är exempelvis strömavbrott, vattenläckor eller totalstopp i avlopp.


På orten har hyresvärden runt 5lägenheter i centrala orten och runt sjukhusområdet. På hyresvärdens hemsida kan du som söker bostad skicka in en intresseanmälan. Listan över hyresvärdar är från start baserad på företagens verksamhetsinriktning hos Bolagsverket som är Uthyrning av privatbostäder men vi har sedan lagt hundratals timmar på att komplettera och kvalitetssäkra databasen.

Det rör sig om fastigheter som tillsammans innefattar 2lägenheter och ett 30-tal verksamhetslokaler. Jag söker lägenhet med en liten uteplats ex flerfamiljshus. Inte i en stor hyresfastighet. Jag säljer min gård strax utanför lindesberg Vill gärna ha en lägenhet på 3-rok i lindesberg. Vissa lägenheter har uteplats på terassen.


Kungsgatan 2 1-rok. Lindesbergs kommun ligger i Bergslagen ca mil norr om Örebro. Fyll i bifogad pdf och skicka tillbaka till ingela. Intresseanmälan för lägenheter och lokaler. Egeryds fastighetsförvaltning.


Nerikes Allehanda - mar kl. Stockholmska Akka Egendom AB köper ett stort antal. Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför. För att göra en intresseanmälan på någon av våra lägenheter eller hus så fyller ni i formuläret under intresse anmälan samt skriver ett personligt brev i Övrigt fältet.


Vi ser fram emot en trivsam framtid tillsammans med er hyresgäser! Alla bostadssidor med bostäder för uthyrning söks igenom kontinuerligt och visas här i realtid.

Hittar du inget att hyra här så får du vara hemlös. Vi lär barn att läsa, vårdar äldre, sopar gatorna, planerar fler bostäder och mycket mer. Det vi gör på jobbet gör skillnad för någon annan.


Låter det som något för dig? Sök våra lediga tjänster!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg