onsdag 27 maj 2015

Delimundo meny

Delimundo i Stockholm. Hitta restaurangrecensioner, meny , priser, och öppettider för restaurangen på TheFork. Jag hade Cervice (kalla rätt) med havskräfta, tonfisk och avokado. Mycket bra råvaror, perfekt kryddad och det kändes mycket hälsosam.


Alla gäster i vår grupp var mycket nöjd. Tusentals evenemang i hela Sverige.

Mysigt liten lokal med soft musik, ganska kort meny men OJ så gott ! På vit vin sidan skulle jag önska fler alternativ dock. Mycket trevlig service och bra prisnivå speciellt i förhållande till råvarorna. Läs mer om våra restauranger och se öppettider, bilder och hur du hittar till dem.


Sydamerikansk mat på vårt sätt. Välkommen till Supperfamiljen. Bolaget bedrivs aktivt och är Registrerad för F-skatt. Bolagsmän är Yari Parkkila Jimenez och Kai-Erik Kotro. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m.

Det är smakrikt, mycket hetta och portionerna är mellanstora. Smakerna sitter som en smäck och maten är riktigt fint serverad. På menyn hittas främst olika sorters ceviche och tacos. Betyg: Ett klassiskt ´sunkhak´ med förvånansvärt ok mat.


Opretentiöst, folkligt och hög stämning. Menyn stod till en början bara på spanska så det har tagit väldigt lång tid för servitörerna att förklara vad som ingår i rätterna. De fick sedan dock hjälp med att översätta menyn till svenska. Det blev en kortlivad chevichebar på Åsögatan och restaurang Tumi på Linnégatan. Autentisk kinamat klicka på menyn för att se den.


TIllagad av stjärnkockar från kina! Lunchbuffe Serveras vardagar 11:till 15:00. Hitta och få information om ringvägen 1stockholm i Stockholm och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Hitta en bra Med vänner restaurang i Stockholm och få upp till rabatt!


Boka gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse på din bokning. En lite enklare restaurang där huvudnumret är fisk, och i vissa fall skaldjur, som snabbmarineras i en citrus- och chililag. Ceviche är Perus nationalrätt, och den vinner mark i Stockholm.


På Götgatan finns den hos Esperanza Mattisson på Latino deli. Hos oss möter du en varierad och smakrik meny med allt från kött och vegetariskt till orientaliska rätter.

Till oss kan du komma alla dagar efter kl 16:0 på söndagar har vi dock stängt. I regnskogen vid Amazonfloden står griskött och stekt banan på menyn. En inte rakt igenom peruansk specialitet, men väl sydamerikansk, är patacones eller tostones, alltså friterad matbanan i form av salta chips.


Hit går jag inte igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg