onsdag 13 maj 2015

Singelmammor

Hon har skinn på näsan. Singelmammor är tuffa och oberoende. En singelmamma har troligtvis inte tid eller lust att strula runt.


Singelmammor

Uppgifterna du anger när du gillar eller ogillar ett inlägg kommer inte att vara synliga för andra. Det här kanske kommer som en chock, men även singelmammor är kåta! Och det är verkligen en konst att få till det med ti plats och ork. Allra helst om man som jag inte har hjälp av den andra föräldern och man är både mamma och pappa dygnet runt, alla dagar i veckan, hela året. Jag är inte på något sätt ute efter att träffa en partner, säger Malin till Metro.


Många unga ensamstående mammor är trötta på den massmediala bilden av dem som offer. I programmet så ser man att det är svårt att kombinera ett aktivt liv med att vara förälder. Att dessutom försöka hitta en ny partner kan nog kännas näst intill omöjligt.


Med hjälp av nätdejting så blir det mycket enklare. Det visar ny forskning från Universitetet i Bergen i Norge. Fokusera på sådana personlighetsdrag hellre än på hur en potentiell dejt ser ut eller vilket jobb hen har (detta tips gäller för övrigt alla singlar, inte bara singelmammor ). Enligt den norska studien har ensamstående mammor lättare att hitta ny partner än kvinnor utan barn.


Jag gillar produktionen och programmet men stör mig så mycket på en av mammorna att jag nästan inte kan kolla. Det finns jättemånga snygga och trygga singelmammor och det är dags för män att våga träffa kvinnor som också är mammor. Vill inte ha ett fotbollslag. Mötesplatsens undersökning visar också att procent av singlarna tycker det är ett problem om den nya partnern redan barn.


Jag undrar hur sexlivet för er singelmammor över brukar se ut? Framförallt hur träffar ni era sexpartners? Oftast så blir ju singelkompisarna färre, och man kanske inte är jättesugen att ragga på krogen.


Så, hur träffar ni dem ni har sex med och vilka typer brukar det vara? Ensamstående kvinnor med barn har lättare att hitta en partner än de utan barn. Serien, som sänds i åtta. Tidigare har många trott att ensamstående mammor inte är en attraktiv grupp att dejta – men nu verkar tiderna ha förändrats. SÖNDAG har träffat två av singlarna för att se hur det gått sedan serien spelades in för ett år sedan.


Singelmammor

Hur reaktionerna blivit när serien visats och hur det går med singellivet, och vilka drömmar de har för framtiden. Chatt om singelmammor Läs den nu avslutade chatten om livet som singelmamma och valet att som ensamstående skaffa barn genom insemination. Gunillla Gerland från föreningen Femmis svarade på frågor och diskuterade med läsare på svd.


Femmis är en förening för frivilligt ensamstående mammor som fått, eller planerar att få, barn genom assisterad befruktning med donator. Avsnitt: Tillagd i kön. Tre inrikesnyheter att hålla koll på i dag. Nu har jag fått en förfrågan om inte jag kan samla ihop alla singelmammor och ha en specifik grupp för er. Självfallet kan jag göra det och det är redan gjort.


Ni som vill joina andra singelmammor och gå med i vår tjejkompisgrupp på KIK är varmt välkomna. Jag har satt en gräns på hur många jag tar in, för det blir så rörigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg