måndag 18 maj 2015

Liberoklubben logga in

Dela resan med familj och vänner i nya Liberoklubben. Ta del av förmåner och erbjudanden. Vi förhandlar så att du slipper. Välkommen till nya Liberoklubben ! Skapa din familjeprofil, lägg till partner, barn, släktingar.


Dela er familjeresa med nära och kära, kommunicera med släktingar och vänner oavsett var i världen ni befinner er. Allt vill man minnas för alltid och ofta är kameran nära till hands under barnets första tid. Därför har vi tagit fram en fotobok som du enkelt skapar genom att lägga upp bilder i din familjeprofil på Liberoklubben. Där kan även familj och vänner som följer er ta del av de bilder ni lägger upp under året som går.


Sveriges mest populära källa för råd om föräldraskap och babyvård. Här kan du ställa frågor och få hjälp från andra föräldrar. Allt du behöver göra för att få din Startbox är att bli medlem i Liberoklubben och registrera graviditeten. Logga in och gå till Liberoklubben , Mitt konto, kontrollera att dina kontaktuppgifter stämmer och att graviditeten är registrerad.


Liberoklubben logga in

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Ditt barn är unikt precis som dina erfarenheter, dock kan möten med andra föräldrar i samma fas i livet vara till stor hjälp. Liberoklubben och If samarbetar för att fler föräldrar ska känna sig trygga när det gäller val av gravid- och barnförsäkringar.


Du som är medlem får rabatt på utvalda försäkringar. Du får också värdefulla förmåner, som till exempel två blöjpaket från Libero när du köper vår barnförsäkring. När du loggar in på Liberoklubben har du tillgång till en personlig klubbsida med din information. På din klubbsida har vi valt ut några spännande saker och goda rekommendationer om allt från spädbarnsvård och hälsa till medicin och psykologi.


Logga in på Mina sidor - bank, försäkring och pension på ett ställe. För att logga in behöver du ett BankI en säkerhetsdosa eller ett Mobilt SäkerhetsID. Bli medlem i Liberos kundklubb och ta del av erbjudanden, förmåner och tips. Boka Loggas Hotel och spara upp till med Agoda! Har blivit helt omöjligt att logga in.


Står bara var man en går du har blivit utloggad. Tack för din feedback. Dina åsikter är värdefull för oss och hjälper oss att förbättra klubbappen.


Du kan logga in igen genom att först gå in i settings scrolla längst ner logga ut och sen logga in på nytt. En kul och uppskattad present för småbarnsföräldrar, ett mobilt presentkort på blöjor och babyvårdsprodukter till babyshowern, födelsedagen, dopet eller när. Det är gratis att bli medlem och du får massor av tips från Liberos experter. Visste du till exempel att Liberoklubben har sin egen barnmorska? Du kan även prata graviditet och bebisar i vårt populära föräldraforum och bjuda in din partner där ni kan dela en gemensam tidslinje i appen.


Tycker det är dåligt att man inte kan samla hur mycket poäng som helst tills dom är 2. Jag har gått med i Liberoklubben och hämtat min box och har faktiskt inte alls råkat ut för massa extra reklamutskick, och ingen enda försäljare har ringt. Men det kan bero på att jag är med i NIX registret. Medlemmar kan beställa en 50kr rabattkupong på libero tuch, logga in på ditt konto och kika under förmåner Upplagd av Mirrezz kl. Om du blivit sjuk eller råkat ut för ett olycksfall och har frågor om hur vad du ska göra kan du hitta information om ersättning och vart du ringer här.


Liberoklubben logga in

Undrar om man kan använda flera värdecheckar från Liberoklubben vid samma köptillfälle?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg