fredag 8 maj 2015

Apple id utan kreditkort

Kreditkort som ger bonus på alla varuköp. Jämför kreditkort och hitta det kortet som passar dig bäst. Ansök enkelt med BankID! Bonus på allt du handlar med kortet.


Apple rekommenderar att du använder ett Apple - ID för att få tillgång till iTunes, iCloud och andra Apple -tjänster.

Om du inte vet om du har ett Apple - ID hjälper vi dig att hitta det. Om du fortfarande inte kan använda ditt Apple - ID eller skapa ett nytt Apple - ID utan en betalningsmetod kan du försöka med följande steg. Tänk på att kontrollera om du kan använda ditt Apple - ID eller skapa ett nytt Apple - ID utan en betalningsmetod efter att du har provat varje steg.


Tryck på ditt Apple - ID (som brukar vara din e-postadress) och sedan på Visa Apple - ID. Tryck på Hantera betalningsmetoder. Du kan bli ombedd att logga in. Om du använder en äldre iOS-version trycker du på Betalningsinformation.


Och svaret är ja det går, följ nedan instruktion.

Ditt Apple - ID är det konto som du använder för att få åtkomst till Apples tjänster, till exempel App Store, Apple Music, iClou iMessage och FaceTime. Gör det snabbt, enkelt och gratis! Apple-ID utan kreditkort , så här gör du. Om du redan är inloggad med ett Apple - ID på din enhet behöver du först logga ut från detta för att kunna skapa ett nytt. Peka därefter på ditt Apple - ID (högst upp) och välj Logga ut.


Men familjesamordnaren kan ge verifierat föräldratillstånd och skapa ett Apple - ID å barnets vägnar i familjegruppen. Om ditt barn redan har ett Apple - ID kan du lägga till det i din familjegrupp och uppdatera barnets e-postadress, födelsedatum, säkerhetsfrågor och mycket mer. Om ditt Apple - ID är ditt telefonnummer är det inte säkert att du kan slå upp det. Med ett Apple ID -konto blir ditt besök på Apples webbplats mer personligt.


När du har skapat ditt Apple ID använder du det för att identifiera dig när du vill komma åt Apples internetresurser. Med ditt Apple ID kommer du åt din orderhistorik på Apple Store samt vår Självbetjäning online. Få rabatt varje gång du tankar. Få bonus varje gång du handlar.


Vi går igenom hur du gör i vår artikel för just detta. Ta bort konto- och kreditkorts-information från ett Apple - ID. Måste jag ange ett kreditkort för att få ett Apple - id ?

Nej, det är inget krav. Vill du skapa ett konto utan att ange ett kreditkort är det bara att försöka ladda ner en gratis-app från App Store. Om du redan har fått ett beställningsnummer när Apple informerar dig om att ditt kort inte godkändes, kan du försöka igen eller ange ny kreditkortsinformation via vår Självbetjäning.


Apple försöker få ditt kort godkänt under fyra dagar i följd. Om det inte lyckas avbryter vi din beställning och informerar dig per e-post. När man aktiverar sin iOS-enhet för första gången så kan man samtidigt skapa ett Apple - ID.


Tyvärr så måste man då ange någon form av betalmedel, men det finns andra sätt skapa sig ett Apple - ID och på så sätt slippa ange något betalmedel. Nedan tar jag upp hur man gör det viapå en Mac eller PC. Gör så här för att skapa ett Apple - ID utan att behöva registrera ett kontokort. I såfall logga ut det genom att trycka på knappen som visar ditt Apple - ID och välj logga.


Se till så du inte har ett Apple - ID inloggat. Marknadens bästa kreditkort , erbjudanden från VISA, MasterCar AMEX. Skapa ett Apple ID utan ett kreditkort via din iDevice. Sitter med en ny iPad och försöker lägga in ett nytt Apple ID till Appstore.


Jag vill inte koppla något kreditkort till det kontot, och där kör jag fast och kommer inte vidare. Jag har heller inget giftcard på Appstore att använda. Hur kommer jag vidare, eller är det omöjligt att ens ladda ner gratis appar utan kreditinformation? Ingen i familjen har en appleprodukt sen innan, så jag ficl skapa ett apple id.


Efter många om och men lyckas jag logga in på atvn, men får felmeddelandet att kontot inte är aktiverat istore. Jag tvingas ladda nerpå pc, loggar in och fastnar vid en prompt som kräver mitt kreditkort. Your Apple ID is the account you use for all Apple services.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg