torsdag 7 maj 2015

Emdr terapi malmö

Reducerat pris via landstinget. Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Emdr terapi malmö

Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! La Cucina, Restaurang Trattorian, Norr Mälarstrand till självkostnadspris. För mer info se filen. Logga in och få tillgång till artiklar, protokoll, nyhetsblogg etc! De KBT psykologer som arbeta med trauma kan du komma till genom remiss (Vårdvalet) från din läkare.


Du kan också komma privat utan remiss. Kontakta oss gärna om du har frågor. Terapimetoden är baserad på ögonrörelser, och används framförallt för. Letar du efter en legitimerad psykolog eller psykoterapeut?


Då har du kommit rätt! Teraply är en förmedlingsplattform där vi listar privatpraktiserande. Med KBT kan man till exempel bryta felaktiga tankemönster som skapats i samband med den traumatiska händelsen. Jag har min mottagning i Malmö och har utvecklat en online behandlingsprogrammet för kvinnor med sexuella trauma.


Vilket har visat sig effektivt när det kommer till att minska den emotionella kopplingen till de traumatiska minnena. Det går i princip till så att klienten följer terapeutens fingrar med sin blick. Teraputen rör sina händer enligt specifika mönster samtidigt som delar av traumat är aktiverat.


Varmt välkommen till din psykolog i Malmö ! När vi ställs inför svåra situationer i livet, upplever att vi fastnat i tankemönster och grubblerier, när känslorna hindrar snarare än vägleder oss så kan det vara värdefullt att stanna upp och tillsammans i terapi hjälpas åt att förstå och finna nya vägar vidare. Alla ska ha tillgång till terapi och därför erbjuder jag terapi via videosamtal eller telefon. Du är naturligtvis också välkommen till min mottagning i Malmö. Som en av tre svenskar är jag utbildad av Paul Gilbert och certifierad i Compassionfokuserad Terapi.


Emdr terapi malmö

Under de inledande samtalen görs en kartläggning av problematiken, både det du varit med om och hur detta påverkar din nuvarande livssituation. Framtida mål formuleras. Familjerådgivningen vänder sig till vuxna som bor i Malmö och som har problem i par- eller familjerelationen. På Familjerådgivningen kan ni få professionell samtalshjälp med målet att finna nya möjligheter och lösningar på problem och konflikter.


Terapin grundar sig i att genom rörelse släppa blockeringar. Vilken typ av övningar det handlar om anpassas efter dina behov. Terapin ger en djupare förståelse för hur kroppen och de egna upplevelserna påverkar varandra.


Emdr terapi malmö

EMDR terapi består av åtta faser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg