onsdag 6 maj 2015

Psykolog københavn

Autoriserede psykologer online. Kom i kontakt indenfor timer. Platformen er opbygget sikkert. Læs mere om sikkerheden hos WeCare. Det er nemt at komme i gang. Læs hvordan du kommer i gang her.

Se ofte stillede spørgsmål her. Se priser for WeCare her. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


I dit møde med din psykolog får du redskaber til forstå dig selv bedre, og sammen prøver vi at udfordre nogle af de mønstre, du har med dig. Det skal være en tryg oplevelse at komme hos din psykolog i København. Psykologer i København og Danmark.


Kerneydelse : psykologhjælp og psykologfaglighed.

Stedet hvor du får professionel hjælp STRAKS af universitetsuddannede. Hvis du leder efter en autoriseret psykolog i København , så er du i trygge hænder hos os. Her er alle veluddannede. Kognitiv Terapi København er en specialiceret psykologklinik i København K og Valby.


Vi er eksperter i behandling af angst , depression og OCD , og vi er uddannet i kognitiv terapi og metakognitiv terapi – terapiformer som er anbefalet af den danske og britiske Sundhedsstyrelse. Empatiske psykologer i København med mange års erfaring. Privatpraktiserende og arbejds-og organisationspsykologer i København , Aarhus osv. Jan Bentzen har eksisteret på Frederiksberg i mere end år og igennem årene har vi hjulpet mange mennesker, med. Vi er et team af psykologer med en bred vifte af erfaringer og specialer, hvilket giver os mulighed for at imødekomme mange forskellige individuelle behov og ønsker.


Vi arbejder kognitivt og psykodynamisk med både korte og længerevarende terapier for både enkeltpersoner og grupper, herunder både privatpersoner og erhverv. I UngTerapi er vi unge psykologer , som har specialiseret sig i at hjælpe unge og studerende. Mindler är en av sveriges största uppdragsgivare för psykologer med över 1psykologer. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid.


Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar.

Billig psykologisk terapi tilbydes hos din psykolog i København og på Frederiksberg. Har du brug for at tale med nogen, så kontakt mig gerne. Min hyggelige praksis er centralt placeret i hjertet af København tæt ved Strøget og Rundetårn. Adressen er Nørregade 4 3. Med en beliggenhed blot 2meter fra Nørreport Station er der gode forbindelser med offentlig transport samt mulighed for at parkere i gaderne omkring klinikken mod betaling.


Vi bor centralt i København. Leder du efter en dygtig erfaren psykolog på Frederiksberg eller København ? Du kan læse mere om mig. Som psykolog har du meget varierede jobmuligheder – f. Find psykolog København. Vores hovedstad København har ca.


Jeg lægger stor vægt på, at symptomer ikke blot fjernes, men at et forløb medfører en personlig udvikling, som sikrer varige forandringer og en større følelse af tilfredshed og tilstedeværelse i livet. Tilbyder psykologhjælp til angst, depression, stress, lavt selvværd og parforholdsproblemer til individuelle og par.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg