måndag 6 juli 2015

Glitter julkalender

Handla smidigt och enkelt online med förstklassig service! Stort utbud inom skola, hobby och kontor. Giftfritt, PVC-fritt, tvättbart mm. Brett sortiment av smycken, hårprodukter och accessoarer.


Vi uppdaterar sortimentet med nyheter varje vecka.

Fri frakt vid köp över 2kr. Bli inspirerad av våra tutorials och guider samt shoppa online! Som medlem får du exklusiva erbjudanden och en välkomstgåva.


Bli medlem i din närmaste Glitter -butik eller online. En julkalender med olika presenter som gör varje decembermorgon till något speciellt. I adventskalenderns luckor får du allt ifrån håraccessoarer till smycken som gör dig redo för julens alla festligheter. Pris nu: 1kr (värde 9kr).


För dig som vill tjuvkika på innehållet klicka här SÄLJS ENDAST I BUTIK.

Nyheter varje vecka på Glitter. Vi har ett stort sortiment av smycken, hårprodukter och accessoarer. Shoppa senaste trenderna online på Glitter.


Adventskalender som ser ut som ett snöklätt pepparkakshus med glitter. Med på kalendern finns de sju dvärgarna, Hans och Greta, Åsnan, hunden, katten och tuppen, samt ekorrar och fåglar. Söt detaljrik julkalender med glitter. Fälls upp till ett hus. Du måste vara inloggad för att skriva en recension.


Här finns julkalendrar med både jultomten och tomtenissar, änglar och julkrubbor, pepparkakshus och julmarknader. Här finns också gammaldags motiv med barn som julpysslar, packar paket och leker i snön. Motiven är många, de flesta kalendrarna har glitter och det finns några med choklad bakom luckorna. Redan före adventskalendern fanns en tradition i Tyskland att göra ett kritstreck på dörren varje dag i december fram till julafton.


Andra tände ett nytt ljus för varje dag, eller hängde upp en religiös liten tavla. Du kan klicka på till Butiken, så ser du vårt stora urval av adventskalendrar. Välj mellan örhängen, armban halsban ringar och silversmycken.


Max produkter per lucka. Gäller så länge lagret räcker.

Om dagens lucka är slutsåld här på kicks. Glitter lanserar i år sin första julkalender någonsin! Den är fylld av underbara smycken som bildar matchandeset av halsban armban ringar och örhängen. Den perfekta presenten till digsjälv, en vän eller familjemedlem! Kalendrarna säljs i en begränsad upplaga idin närmsta Glitterbutik - så missa inte årets must-have!


Förra årets succé från Glitter är tillbaka i ny tappning! En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om! Välj bland spännande julkalendrar : Perfect Mix.


Innehåller en mix av smycken, beauty och håraccessoarer. Skönhetskalendrar har blivit ett givet inslag i december. Gratis forsendelse når du handler for over 2kr.


Bliv inspireret af vores vejledninger og tutorials og køb. Julkalender En fröjdefull jul med The Body Shop. Beställ en lyxig julkalender till dig själv eller ge bort som en omtyckt present!


Välj din favoritkalender bland flera olika varumärken och innehåll. Utforska den exklusiva julkalendern från Rituals och börja nedräkningen till jul med lyxiga gåvor. Nu tillgänglig online.


Kalendrar som bjuder på fina tävlingar, erbjudanden eller julhistorier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg