onsdag 8 november 2017

Torkställning vägg utdragbar

Bra priser på torkskåp. Här hittar du välkända varumärken. Se sortimentet av torkskåp. Strykbrädor till bra priser. Se vårt utbud av strykbrädor.

Tvättlina med snabb leverans. Välkommen till Bygghemma. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Ready är utdragbar för större kapacitet när du använder den och för utrymmesbesparing när den inte används. Ready har plastbelagda stålstänger i silver och aluminsidor för hög kvalité. Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men.


Så fort en torkställning har gjort sitt jobb, bör den gå att ställa undan någonstans tills du behöver den igen.

Våra torkställningar kan fällas ihop och förvaras när de har tagit hand om den blöta tvätten så att den torkat ordentligt. Många kan användas både inomhus – och även utomhus i solen. En torkställning kan se ut på olika sätt men den bör vara lätt att stuva undan och fälla ihop efter användning.


Utgå från rummets storlek när du väljer modell. Till mindre badrum finns alternativ till golvstående ställningar för placering på badkar, dörr eller vägg. Utdragbar torklina med fem linor! Ställningen har fem utdragbara och låsbara linor på en längd av meter vardera som lätt rullas tillbaka när de inte används. Om du letar torkställning med lite bättre kvalitet så har du kommit rätt.


Vi har självklart bra alternativ även för dig som tycker om att torka din tvätt utomhus. Torkställning av hög kvalitet. Kontakta gärna vår kundsupport så hjälper vi dig.


Demerx Åsunden vägghängd torkställning. När du inte har riktigt med plats på golvet för din torkställning passar det utmärkt att kunna skruva upp den på väggen. Ruckzuck är en utdragbar torkställning som passar lika bra ute som inne.


Rörets torklina Trollo är en otroligt smidig anordning som passar perfekt i badrum, tvättstuga, balkong eller var du än har behov av den. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.

Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Materialet är anpassat för att användas i badrum och tvättstugor. When a great deal means a great deal! I en tvättstuga vill man optimera och maximera ytan.


Då gäller det att jobba med funktionella lösningar. En av mina favoriter för att fixa en flexibel och funktionell tvättstuga är en utdragbar torkställning. Flesta behöver bestämt det för de sporter de måste varje dag. Du kan hänga en full maskintvätt på vår torkställning. Hos JYSK hittar du ett brett sortiment av torkställningar och torkstativ i olika storlekar och modeller.


Kan även användas i badrum och andra våtutrymmen inomhus. Du kan skapa mer förvaringsyta genom att använda dörren, om din tvättstuga är väldigt liten. Har du inte plats på väggen , använd dörren.


Dörrförvaringen kläms enkelt fast med Topp- och bottenfäste, vilket innebär att du inte behöver skruva i dörren. Lägg sedan till korgar, boxar och förvaringstavlor som passar det du vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg