måndag 6 november 2017

Skräckfilmer netflix

Netflix du inte får missa. Tanken som slagit alla som varit ensamma ute i sommarstugan och tittat ut i mörkret: står det någon där ute och tittar tillbaka? Läs mer eller ändra dina cookie-inställningar. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies.


Handling: John hittar en antik docka som han ger i present till sin gravida fru Mia, men presenten visar sig vara ett stort misstag. Handling: När biologen Lenas make försvinner under ett hemligt uppdrag beger hon sig till platsen där han senast sågs i livet.

Då har du hittat rätt! Vi bad två skräckforskare att ge oss sina bästa tips på nya skräckfilmer , och motivera varför alla bör se dem. Hennes bror krävs på lösensumma för att släppa henne, men räknar inte med att brodern är minst lika hemlighetsfull som sekten. Här tipsar vi dig om skräckfilmer på deras plattformer värda att avnjuta.


Vilka är de bästa skräckfilmerna , som man måste ha sett? Kanske ser du någon redan ikväll? Eller varför inte spana in vår avdelning med seriertips på HBO?


På jakt efter nya rysare till filmkvällen?

Nu börjar dagarna äntligen bli ljusare, men fortfarande kommer vintermörkret fort. Med kylan och rusket, som varje år sveper över våra gator blir utomhusklimatet näst intill motbjudande och obehagligt. Men för dem som gillar det så har faktiskt listat tio skräckfilmer som folk knappt vågar att se klart eftersom de är så läskiga. Vår bästa skräckfilmstid är nu! Lagom till halloween väljer Café de mest nervpåfrestande skräckfilmerna från de internationella streamingjättarna.


I skrivandes stund är det fyra stycken som väntas få premiär inom kort. Kan du inte vänta tills dess ska du spana in vår lista på bra skräckfilmer , som du kan streama redan idag. Jag tycker nämligen om allt från övernaturliga rysare till klassiska skräckfilmer om mördare och allt som finns där emellan.


Skräckfilm är populärt. Därför bör du kolla den här listan regelbundet. Men de håller sig relativt uppdaterade, vilket du kan se nedan från vilka år dessa filmer släpptes. Cloverfield Lane Cloverfield Lane är en amerikansk psykologisk thriller med ett sci-fi-tema. Med hjälp av data kunde de ta fram vilka filmer som var lite för läskiga för att folk skulle våga se på.


Vi visar och ger dig direktlänkar. Störst av allt är baserad på Malin Persson Giolitos succéroman med samma namn, och inleds i efterdyningarna av en skolskjutning på en gymnasieskola i Djursholm. Filmen är producerad av J. Men skippa scrollandet, vi har redan gjort grovjobbet.

Här är skräcktips, både gamla säkra kort och några mer förbisedda favoriter. Nu har vi gått steget längre för att stilla er törst på bra skräckfilmer. Vi bad skräckforskarna Anna Höglund och Mattias Fyhr vid Linnéuniversitetet respektive Jönköpings universitet att lista sina skräckfavoriter från de senaste åren.


Nu kommer jag med Riktigt bra skräckfilmer på netflix till er. Hoppas ni gillade klippet och jag hade uppskattat om ni prenumererar på kanalen samt. På så sätt kan du enkelt hitta nya filmer att se inom den genre du är mest sugen på för tillfället – oavsett om du är på humör för en spännande thriller eller en underhållande romantisk komedi.


Men här fick jag minsann några tips iaf. Har för övrigt också sett filmer från din lista. Här är de bästa svenska filmerna, tillsammans med recensionerna i Expressen.


Här finns många guldkorn, bland annat Alicia Vikanders långfilmsdebut och många andra bra filmtips!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg