onsdag 3 oktober 2018

Skyddat boende för kvinnor och barn

Spara upp till och boka nu! Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online.


Vår klassificering enligt Socialstyrelsens riktlinjer är skyddsnivå och vi specialiserar oss på de fall där hotbilden är hög och säkerheten därmed har höga krav.

Skyddat boende för kvinnor och barn. Ibland måste vuxna och barn fly från sina hem på grund av våld och hot i en nära relation. Linköpings Stadsmissions skyddade boende erbjuder kvalificerade stödinsatser.


Vi skyddar familjen från det att vi hämtar dem tills vi överlämnar till annat skyddat boende eller slussar ut den boende familjen i form av en egen utslussningsprocess. Vi använder oss utav en avancerad kombination av kameraövervakning och trygghetslarm, allt för att kunna erbjuda ett robust skydd för våra boende. Villa Vindstilla är ett skyddat boende för kvinnor och kvinnor med barn som har ett skyddsbehov.


Boendet är beläget i mellersta Sverige.

Verksamheten bedrivs i en lugn och hemlik miljö med närhet till fantastisk natur. Kvinnojouren Huddinge erbjuder tillfälligt skyddat boende för kvinnor och deras barn. De som kommer till oss tilldelas kontaktkvinnor som ger stöd och hjälp.


Vi hjälper dem med myndighetskontakter, polisanmälan, att fylla i blanketter och tolka dokument m. Både barn och vuxna får samtalsstöd under tiden hos oss. Vi tar emot medföljande barn och husdjur. Agera Kvinnojour bedriver sin verksamhet på skyddad adress med kansli och plats för kvinnor med eller utan barn. Vårt skyddat boende har skyddsnivå är utrustat med nödlarm, utvändig kameraövervakning vid entrén och har okrossbara fönster.


Utredningen föreslår att socialnämnden ska fatta beslut enligt socialtjänstlagen även för barn som följer med en vårdnadshavare till skyddat boende. Barnet ska få tillgång till hälso- och sjukvård. Barn och unga ska, som vid andra placeringar utanför hemmet, erbjudas en hälsoundersökning. Målgrupp: Kvinnor , män, par och familjer som är i behov av skydd.


Vi erbjuder skyddat boende åt kvinnor , män och familjer i olika storlekar, där barnfamiljer efter månader erbjuds ett eget förstahandskontrakt i vårt bestånd. Vuxna utan barn erbjuds eget förstahandskontrakt efter månader. Kriscentrum för kvinnor och barn kan, efter beslut av socialtjänsten i den stadsdelsförvaltning eller kommun där du bor , erbjuda skyddat boende.


Läs riktiga recensioner - boka nu!

På det skyddade boendet finns personal dygnet runt. Varje boende kvinna får en kontaktperson. För oss är det viktigt att kvinnor och barn som bor i vårt skyddade boende känner sig trygga och får det stöd de behöver.


Fristad är ett skyddat boende med självhushåll för kvinnor och deras barn som har utsatts för våld i nära relation eller som av andra anledningar behöver ha skyddad adress och identitet. Hos oss bor brukarna i egna rum med egen dusch och toalett. Köket är gemensamt med eget kylskåp och skafferi. Vi driver ett skyddat boende för kvinnor och mammor med barn som är utsatta för vål hot och övergrepp.


Hos oss erbjuds ett tryggt och säkert boende som är bemannat dygnet runt. I vår individuellt anpassade vistelse ingår exempelvis avlastning och kunskap i föräldrarollen, samt hjälp med vardagsstrukturen. Alla Kvinnors Hus erbjuder tillfälligt skyddat boende för personer som utsatts för våld i nära relation.


PLACERING OCH ÖVRIGA FRÅGOR. Vilhemsgården drivs på uppdrag av socialtjänsten. Hos oss får kvinnorna och barnen möjlighet att i en lugn miljö bearbeta sin uppleveler med professionell hjälp.


Vi erbjuder lägenheter för män och kvinnor utsatta för våld eller hot om vål med eller utan medföljande barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg