torsdag 30 november 2017

Gårdssingel pris

Gårdssingel , gångsingel eller ärtsingel, kärt barn har många namn. Den här dekorstensprodukten är en klassisk syn i svenska trädgårdar. Vanliga användningsområden är t. Stenbolaget säljer gårdssingel i 8kg:s säckar som täcker en yta på ungefär kvm. Kontrollera din e-postadress.


Priserna gäller avhämtat och är exklusive moms (), fritt lastat i täkt.

För transport till Er arbetsplats tillkommer fraktkostnad (Klicka här alternativt i menyn upp till vänster). Vårt mål är att ge dig som kund en mycket god köpupplevelse med hjälp av kunnig personal, bra service och ett stort utbud av kvalitetsprodukter till marknadsmässiga priser. Lämplig bäddtjocklek: ungefär. Jämför priser och läs recensioner på Marksten och Mursten. Materialpris för transport med lastbil.


Pris exkl moms Pris inkl moms. Naturgrusprodukter för infarter och trädgårdsgångar kallas oftast för singel ( gårdssingel , ärtsingel). Det kan vara enbart sorterat till olika storlekar eller vara delvis nedkrossade större stenar i naturgruset.

Singel används med fördel på gårdsplaner, gångstigar och som dräneringsmaterial. Enkel online beställning. De angivna priser är inkl. Vi kräver inte extra betalningsavgifter.


Du kan få material levererat som storsäck med lyft, storsäck på pall eller som tipplass som är lösvikt på lastbilsflak. Vid köp av hela pallar erbjuder vi ett extra bra pris på denna produkt. En pallkostnad på 1kr per pall tillkommer.


När man inte köper hela pallar av denna produkt blir styckpriset högre. Passar i de flesta trädgårdar tack vare sin melerade färgsättning. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Ett fel uppsto meddelandet skickades inte.


För större mängder begär offert. Jag har bara priset för gruset men det kanske hjälper dig lite på väg? Mycket fint, mycket användbart och dessutom en jämn kvalitet utan stora stenar som flyter upp på ytan. Köp din gårdssten och sjösten hos stonefactory. Ofta kan vi lösa transporten samma dag, även på helgen men ring o boka om du vill välja tidpunkt.


Vi kör givetvis ut till andra orter också ring då för pris.

Leverans av säckade produkter är smidigt och kan beställas av både privatpersoner och företag. Sätertorps Grus är en ledande leverantör av grusmaterial på Strängnäsmarknaden. Företaget marknadsför grus- makadam- bergkross- och jordprodukter. Betongblock Dalby Maskin AB tillverkar mot beställning betongblock av mestadels återvunnen betong.


Priset gäller för säck inklusive påfyllning men pris för material tillkommer. Säckarna kan ej returneras. Vill du köpa grus i Uppsala?


Välkommen till Dalby Maskin när du skall köpa grus. Våra anläggningar ligger i närheten av Uppsala. Här nere i Skåne kan man t. På grund av det relativt låga priset på krossprodukter lönar det sig sällan att frakta det längre sträckor och man är därför ofta anvisad till vad som bryts lokalt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg