måndag 20 november 2017

Golfkurs hooks herrgård

Samla nätter, få på köpet. Boka nu, betala senare. Snabbt och enkelt att använda. Din bokning har bekräftats. Nya erbjudanden varje dag. Hitta billiga hotell för i natt. Erbjudanden på otroliga hotell. Sök och boka billiga hotell nu. Save on Hooks Herrgard Hotel today.


Golfkurs hooks herrgård

Book Now - Great Rates Guaranteed! Det är något alldeles extra att bo på en herrgård , passa på att boka till ett bra pris! Här har vi mer tid att ändra på din sving (om så behövs…).


Efter avslutat golfpass kan du svalka dig i Hokasjön. Pauls Golfskolas utlärningsmetod är enkel. Ju mindre att tänka på desto bättre. Nu kan du kombinera en golfrunda med en skön behandling och härlig avkoppling i vårt spa.


Golfkurs hooks herrgård

Med ett golfpaket med spa kan du njuta av två härliga aktiviteter. Just nu så flyttar vi vår hemsida till ett annat webbhotell, vilket kan ställa till lite problem med mail bl a. Vi kunde bara inte motstå vad Hook har att erbjuda. Söker man avkoppling är miljön i och kring herrgården en fantastisk plats att vistas på. Närheten till naturen, den välkomnande brasan och den familjära stämningen skapar lugn harmoni.


Låt oss passa upp på dig och njut av en skön herrgårdsweekend eller en romantisk weekend. Att spela golf är ett sätt att umgås, få motion och koppla av på samma gång. De ligger vackert intill Hokasjöns stran i en lugn och avkopplande miljö ett par mil utanför Jönköping. Ta grönt kort för golf hos oss på Knistad under en helg. Välj ett bland våra kursalternativ eller kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg.


Hooks Golfklubb - Hooks Herrgård. Herrgården ligger helt nere vid Hokasjön och den eleganta fasaden speglas i det lugna vattnet. Hooks Herrgård bjuder dig på en familjär herrgårdsweekend med stimulerande aktiviteter om så önskas. Elegansen här på ett av Sveriges mest kända herrgårdar är något utöver det vanliga och har en helt speciell atmosfär. De senaste åren har Herrgården fungerat som en vilosam och rofylld oas för besökande gäster - speciellt golfspelande sådana.


Bro-Bålsta Golfklubb, en golfbana med klassisk design och internationella dimensioner. Golfbanan ligger i direkt anslutning till Herrgården. Paketet inkluderar boende och helpension på Herrgården samt träning och spel i vår fina miljö. Under golfskolan läggs stor fokus på hela ditt golfspel från tee till hål, både mentalt och teknikmässigt.


Om programmets upplägg. Tanken är att kombinera god mat och skönt herrgårdsliv med en utvecklande golfkurs. Ett av Sveriges bästa kök. Nu tar vi lite julledigt på kansliet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg