tisdag 7 november 2017

Pull up bar vägg

I lager, snabb leverans! Multifunktionellt träningsredskap. Passar alla standarddörrar. Flera greppmöjligheter. Köp Bars hos Gymgrossisten.

Vi har ett stort utbud. Här har vi samlat alla pull - up och chin- up bars för dig som vill ta dina pull - up och chins till nästa nivå. Det finns allt ifrån väggmonterade till takmonterade varianter. Finns för brett grepp till smalare, men även de som är anpassade för att kunna bar muscle ups i. Chinsstång för fast montering i dörrkarm eller vägg. Iron Gym Xtreme (2) 5kr.


Stången är utformad för väggmontering, har brett och smalt grepp och tål en belastning på upp till 150kg. Stången placeras i en dörrkarm – sen är det bara att komma igång och lyfta!

Med en chip up bar och en kettlebell får du mycket. Armhävning baren är i järn med avståndet till väggen på cm. Perfekt bar till chinups och pullups i daglig träning. Pull Up bar för väggmontage.


Två tuffa och utmanande övningar som tillsammans aktiverar hela överkroppen. Läs om produkt hos Nordic Fighter. Köp produkt hos Nordic Fighter.


Mycket stabilt med tre olika handtag för maximal träningseffekt. Har du ett litet hemmagym eller en lokal där du alltid tränar passar denna chin up bar utmärkt. Läs mer och köp på Svenskt Kosttillskott eller Gymgrossisten! Fördelar med Abilica Chin Up Bar. Inom crossfit och calisthenics är det populärt med rak stång som gärna kommer ut en bit från väggen för så kallade kippade pull -ups.


Sveriges största utbud av kosttillskott, träningskläder och träningsredskap. Inom fitness vill man gärna ha vinklade ändar för avlastning av handlederna där man fokuserar på strikt utförande för maximal kontakt med musklerna. Det viktiga här är snarare vad din vägg klarar av än hur mycket pull - up -stången klarar.


Bara att hänga är ett bra tips och det för att sträcka ut och få bättre hållning men även att träna chins med viktbälte är en stark rekommendation för att fortsätta utveckla styrkan.

Du kan så klart göra chin ups och pull ups men också träna på din Front lever samt Back lever, leg-raises och mycket mer. Det är bara din fantasi som sätter gränser. Denna pull - up rigg monteras enkelt upp på en trävägg eller betongvägg och håller för en vikt på upp till 1kg. Chin Up Bar Pro är ett mycket effektivt redskap som kan användas för att göra olika varianter av pull -ups eller chins och har olika greppmöjligheter för att vara mer anpassad för alla.


This pull up bar can be wall mounted and is also ideal for attaching along the front of the rig to create a versatile and varied pull up section. When measuring at the highest point of the frame, the distance between the wall and the outer egde is 1cm. Between the wall and the inner edge it is 1cm.


Pro Chinning Bar är en chinsstång som erbjuder ett flertal greppmöjligheter. Fäst mot väggen eller taket och få grym överkroppsträning i hemmet! Utmärkt för effektiv överkroppsträning. Hållbar konstruktion i stål. Gummivaddering i vardera ände för komfortabelt grepp.


Det som drar ner helhetsintrycket är att vid montage av själva Pullup baren så är det medskickat bultar för genomgående montage för att låsa den i sitt läge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg