måndag 27 november 2017

Kylvätsketemperatursensor

Givare med orginalkvalitet. Kylare med orginalkvalitet. Vi använder cookies för att säkerställa att du. Kylvätsketemperatur-sensor givare för kylmedelstemperatur.


Kylvätsketemperatursensor

Kylmedel temperaturgivare är en elektronisk sensor i ett fordon som visar temperaturen på kylvätskan i fordonet. Passar exempelvis till NISSAN INTERSTAR Buss, INTERSTAR Skåp, MICRA III. Prima Bildelar är återförsäljare av reservdelar i original och av andra kvalitetsmärken som är godkända hos bilprovningen till riktigt bra priser. Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Det är som så att jag måste byta kylvätsketemperatur.


En sensor är ett samlingsbegrepp på en apparat eller anläggning som insamlar, konverterar och i vissa fall distribuerar någon form av signal eller stimuli eller data. Kylsystemet i bilen är utrustad med en vattenpump av centrifugaltyp, fläkttermostat med en fast bärare och en elektrisk kylfläkt. När motorn är igång, kylmedel pumpas in i vattendel av motorblock och sedan - till.


Så jag behöver lite hjälp Min bil har en väldigt ojämn tomgång, den. Om detta är ditt första besök på Bilsnack och funderar på att bli medlem? Klicka här för att läsa reglerna.


För funderingar på hur du. Reservdelar till din bil hittar du hos BDS bilverkstad. Vi har reservdelar till alla bilmärken. Sök via ditt registreringsnummer i vår reservdelskatalog för att.


Jag hoppas att någon kan använda den, jag tyckes det är väldigt smart. Krånglande varselljus: Hits:: dagar sedan. Senil GPS: Hits:: dagar sedan.


Hallå Min saab 9-varnar att jag skall fylla på kylarvätska men det är vatten i kärlet. Den varnar inte alltid. Vad kan detta bero på? Se modellguiden för mer information om vilka motor- och.


Kylvätsketemperatursensor

How to rebuild front brake caliper - VW Audi Skoda Seat - New piston and seals (COMPLETE GUIDE) - Duration: 14:11. Samt som en 3-dörrars kombi. Bestil online bekvemt og gunstig tætninger til Kølevæsketemperatur sensor til HYUNDAI Getz (TB) 1. Din mekaniker ska först visuellt inspektera motorns kylvätsketemperatur sensor och tillhörande ledningar, letar efter några uppenbara skador. Om allt verkar normalt, kommer de då att använda en OBD-II-skanner och en digital voltmeter för att testa sensorens signalområde. Då det finns stor kunskap på detta forum, så testar jag ifall någon vet!


Kylfläkten har lagt av på min astra, 02:a, och lampan som indikerar fel på kylsystem. Längst ner på första sidan hittar du specialrabatter på ett stort urval av produkter. Scrolla igenom flödet av rabatterade varor för att hitta bland annat motorolja, hjullagersats, kylvätsketemperatur-sensor , oljefilter med mera för att få fram de bästa priserna och spara dina pengar till andra bildelar.


Kylvätsketemperatursensor

Vi säljer flödesprodukter för säker kontroll och mätning av vätskor och gaser där höga krav på säkerhet och funktion ställs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg