torsdag 30 november 2017

Att tänka sociologiskt ljudbok

Ingen bindningstid - Enormt utbud av ljudböcker och e-böcker - Se topplistan nu! Köp ljudböcker hos Adlibris till lågt pris. Ladda ner och börja lyssna direkt i mobilen. Provlyssna på ljudboken innan köp.


Här är de bästa ljudbokstjänsterna.

Prova alla gratis utan bindningstid. Alla har vi stått inför svårigheter att välja hur vi ska leva våra liv. Genom diskussioner av sådana vardagliga upplevelser ger Zygmunt Bauman och Tim May i denna bok en klargörande och personlig introduktion till frågan: Vad innebär det att tänka sociologiskt ? Skickas inom 1-vardagar. Sociologin är ett sätt att överskrida vardagstänkandets begränsningar, att se människors handlingar som aspekter av större helheter: ett hjälpmedel att leva sitt liv på ett medvetet sätt.


ATT TÄNKA SOCIOLOGISKT finns nu även i en 2:a omarbetad och utvidgad upplaga författad av Zygmunt Bauman och Tim May. De två upplagorna är så pass olika att vi tillsvidare tillhandahåller båda. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans.

Boken vänder sig till både läsare utan tidigare erfarenheter av sociologin och till dem som redan är hemmastadda i äm net. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Sociologiska perspektiv är lämplig för introduktionskurser i sociologi och samhällsteori, men kan även användas för en översiktlig orientering på fördjupande teorimoment. Att tänka sociologiskt.


Oskar Engdahl och Bengt Larsson har skrivit en alldeles utmärkt bok, i vilken läsaren introduceras till modern och klassisk sociologisk teori på ett mycket pedagogiskt och intresseväckande sätt. Boken vänder sig i första hand till studenter på grundläggande nivå på universitet och högskola, men kan läsas av alla som är intresserade av detta ämnesområde. Med ett förord av Jonas Stier. Fokus ligger framför allt på framväxten av Internet och vilken betydelse detta har på våra liv och sociala relationer. Notera att källor saknas.


Jag tycker det spelar roll vad de tänker om mig – deras åsikt är viktig Ex. Läs succéboken Tänka , snabbt och långsamt så får du svaren och mycket, mycket mer. Daniel Kahnemans storverk kommer för evigt att förändra ditt sätt att tänka om hur du tänker. Grundläggande lärobok i sociologi och i sociologiskt tänkande. Med utgångspunkt i människors vardagsliv och vardagsmiljö beskriver förf.


Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Och du får en kraftfull hypnos, som hjälper dig genom att omprogrammera ditt sinne till ökad positivitet och tacksamhet.

Bli mer positiv och lär dig se det goda i livet och de upplevelser du har med dig. Köp Båten i parken : introduktion till samhällsstudier av Per Månson på Bokus. Tänk positivt - stoppa dina negativa tankar.


Just det att tänka större än enbart ljudbok tror Sofia Falk Spanos är något som kommer allt mer. När jag som förläggare tittar på manus och idéer som vi får in tänker jag också i perspektivet att det kan bli mer än en ljudserie, kanske en tv-serie. Och vi samarbetar också med andra produktionsbolag, berättar hon.


Sidorna stämmer inte exakt överens med de som här anges, men det är samma innehåll och rubriker i böckerna. En introduktions kategori om vad sociologi är, nyckelbegrepp och hur man analysera samhället ur ett sociologiskt perspektiv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg