torsdag 30 november 2017

Usb type c laddare

Aldrig mer urladdat igen. Köp ny mobilladdare idag. Allt du behöver när något skall kopplas. Bra priser, snabb leverans. Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service!


Fri frakt och öppet köp i dagar!

De laddar ofta snabbare än andra laddare. Kan leverera upp till W. Vi har mobilladdare för bilen, väggladdare för kontoret och hemmet, powerbanks, laddstationer och trådlösa laddare. Denna mobilladdare är lite extra bra eftersom den passar flera olika mobiler, surfplattor och laptops- från olika varumärken! Extra praktiskt om man är en stor familj som delar laddsladd!


I så fall har du hittat rätt för här har vi tillbehör till nästan alla mobiltelefoner på marknaden. Hitta rätt kabel, laddare eller adapter till din mobil. På grund av att det är en ny teknik som kan användas till blandade ändamål kan det därför bli krångligt att hålla reda på exakt vilken Type C som gör vad och som.

Den kan anslutas till andra gränssnitt, som till exempel DisplayPort 1. Discover Usb To Type A. Gbps med Thunderbolt 3. Original laddare från Samsung med snabbladdningsfunktion. Meter-Välj bland färgerna svart och vit. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.


Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Praktisk kabel med skydd för kontakterna.


Koppar-nickelpläterade kontakter. USB Typ C , hane - hane. Sladden är meter, vilket är lite längre än standardlängden på de kablar som vanligen följer med din telefon. PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av erbjudanden och kampanjer.


Sätt in laddaren i ett vägguttag och bara anslut en kabel med t. Senaste gången vi testade hur bra det fungerar med att använda olika laddare för usb - c med våra datorer var resultatet blandat. Det var inga problem med att använda samma laddare för både Macbook på tum och Chromebook Pixel, men med datorer från HP, Dell och Razer krävdes original- laddaren. Designad med avancerad teknik, laddningseffekten är upp till 5A, laddar enheter som är laddningskompatibla upp till 4x snabbare än en vanlig traditionell laddningskabel.


Dataöverföring upp till 4Mbps.

Med denna kabel sparar du tid för laddning oc. Typ - C skrivbordsladdare som hjälper dig synka din enhet och hålla den vid en bekväm visningsvinkel. Från vänster: Usb type A, usb type B, usb type B mikro och usb C. Usb A, B och C , vad är det?


Usb -kontakter och sladdar finns i en mängd olika skepnader. De kan grupperas in i kategorierna type A, type B och den nya type C. Inom dessa finns det även mini- och mikroversioner som bland annat används till mobiltelefoner. Detta är usb type - c - den enda kontakten du behöver i framtiden.


Nya usb -kontakten usb type - c kanske låter urtrist, men den är faktiskt riktigt smart. Det finns en anledning till varför Apple ersatte alla kontakter med den i nya Macbook.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg