fredag 24 november 2017

Hitta träningskompis

Här kan du hitta en träningskompis , köpa och sälja träningsutrustning och söka efter gym i gymguiden. Få hjärtat att slå – hälsosamt Läs mer Välkommen På träningskompisen. Här hittar du allt från träning och kostvanor till information om den senaste vetenskapen inom hälsa och fitness. Jag tänkte vi skulle köra ett “ hitta en träningskompis ”-inlägg igen, det var så uppskattat sist!


Vet att många tycker det är lättare att komma igång (och fortsätta) med träningen om man har en peppkompis och kan pusha varandra. För dig som vill ligga på gränsen. Hur du än känner vill vi vara din träningskompis. Känn inte att du måste - känn att du villFriskis Sollentuna är en idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt mål - ett leende. Saknar du en träningskompis ? Någon att tagga till med innan, under och efter träning?


Kanske har du svårt att komma igång ensam och behöver den där extra peppen som en riktigt bra vän kan ge? Här kommer fem tips till varför du ska träna med en väninna. Bimbo-Bikers och Ett Annat Lopp arrangerar Hitta Din Träningskompis i Rudans friluftsområde (vid Haninge Centrum) den kl 18. Verkar som att det funkar rätt bra eftersom inläggen fortsätter poppa upp.


Fick en kommentar med en sjukt bra idé som spinner vidare på det här temat men lite mer i min smak – hitta en träningskompis ! Mina två bästa tips när det kommer till träning är: 1. Gör det bara – oavsett hur långsamt du springer varvar du den som sitter. På Sportpartner kan du hitta en träningspartner i ditt område. I själva verket, inte bara för att hitta en träningspartner, utan för alla typer av sportkompisar. Med tiotusentals medlemmar i Sverige är chansen stor att du också kommer hitta en träningspartner. Hitta en Träningskompis nära dig‎ Sport4.


För en bättre upplevelse, vänligen aktivera JavaScript i din webbläsare innan du fortsätter. Bra saker att bolla med en träningskompis är svårighetsgra anpassningar av den psykologiska träningen och hur ni kan peppa varandra i med- och motgång. Ett bra knep för att behålla. Att hitta träningskompisar att uppleva, skratta, träna och bli trött med.


Hitta träningskompis

Alla vet vi hur mycket lättare det blir att ta sig ut i regn om vi vet att det finns någon att möta upp. Det kan vara det finaste. The more the merrier, ett plus ett är tre och allt det där. Japp, därför ska vi prata hur man hittar träningskompisar. Tanken är att du i kommentarsfältet nedan kan hitta någon som matchar dig.


I mitt inlägg igår om ” anledningar till att börja träna” så var just gemenskapen min starkaste punkt. Med en träningskompis kan man utvecklas och hjälpa varandra när motivationen dippar. Presentera dig själv nedan i kommentarsfältet. Annars kanske du kan fråga någon bitig rackare i skolan? Vi känner alla någon gång behovet av att träffa nya vänner.


Hitta träningskompis

Flytt till ny sta singel när alla andra är i en relation, först i kompisgänget att få barn – anledningarna kan vara många. GoFrendly är appen för dig som vill hitta nya vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg