fredag 24 november 2017

Baltic queen hytter

Handla till förmånliga havspriser. Härliga upplevelser, utsökt mat, shopping och avkoppling väntar dig under din kryssning med detta fartyg. Suite dreams - hytter för lyxiga dagar ombord. Boka en hytt som passar just din resa.


Baltic queen hytter

Familjehytt, ensamhytt eller en lyxigare hyttvariant. Uppgradera din hytt och få ut max av din kryssningsupplevelse. En Muminhytt där hela familjen trivs? Minibar med förfriskningar ingår. DeLuxe- hytterna ligger på däck och har plats för vuxna och 1-barn.


Vi gick till vår hytt , som också den var väldigt fräsch. När jag skrev att det liknar ett ”äkta kryssningsfartyg” så tänkte jag till exempel på att det finns hela fem ställen att äta på ombord: buffetrestaurangen, den ryska Aleksandra, gourmetrestaurangen, grillen och cafét. Konkurrensen är jättestor just nu, marknaden är redan lite övermättad på Östersjön, säger Kadri Lan vd för Tallink Silja.


Märkligt nog känner jag doften av rök i vår hytt , trots att båten är splitterny. Förutom ett lekrum för barnen och ett PlayStation rum. Så har fartyget särskilda program för barn med specialutbildad personal på plats för att göra upplevelsen så trevlig som möjligt organisera alla typer av aktiviteter under överfarten, dett sker under alla skollv. Spara upp till på Hytter. Missa inte chansen, boka nu!


Baltic Queen är ett fartyg som kan underhålla hela familjen! Döpt av Mea Mehtonen och sjösatt. Vi gick igenom landgången, och det var lite irriterande när vi upptäckte att endast främre landgången var satt. Rutten är Talinn - Stockholm. För de mest kräsna finns Deluxe hytter och sviter med balkong att tillgå.


Fartyget erbjuder moderna konferensutrymmen med möjlighet att ta emot sällskap på upp till 4personer. Lokalerna andas kreativitet med sin ljusa skandinaviska stil och sina stilrena detaljer. Laivaston nuori kuningatar. Located at the aft of deck 9. There are in total cabins of this category onboard.


Identical cabins can be found on the sister ships MS Baltic Princess. Ombord hittar du ett urval av hytter , en förstklassig restaurang, barer, affärer, ett lekrum för barn, en bastuavdelning och mycket mer. Under dockningsperioden har stora renoveringar och tekniskt underhåll genomförts och flertalet innovativa lösningar installerats för att öka fartygets energieffektivitet och miljövänlighet. Fler och fler svenskar väljer att skämma bort sig själva med en kort lyxkryssning över Östersjön.


Baltic queen hytter

Jag är dock ingen van kryssare, många år sen sist. Ska man ha med sig egen handduk eller finns det i hytten ? Någon som åkt med just baltic queen som har lust att berätta nåt kanske? Ta vara på årets största högtid.


Fira en stämningsfull julafton ombord med underhållning och artister, god mat och bra julklappspriser i taxfreen! På fartygen till Helsingfors samt Galaxy och Baltic Princess delar tomten ut presenterna till barnen. Alltid lika spännande och uppskattat.


Baltic queen hytter

Boka nu – antalet platser är begränsade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg