måndag 27 november 2017

Namnsdag 5 juli

Dagens namnsdag - juli. Här ser du alla officiella namnsdagar i Sverige. Klicka på namnet för att se statistik och läsa mer om namnet. Detta är en lista över Sveriges namnsdagar sorterad efter datum.


Denna sida innehåller en lista på svenska namnsdagar.

Alla namn som har officiella namnsdagar i Sverige är med på listan. Hittar du din namnsdag ? Svenska namnsdagar De svenska namnsdagarna har sitt ursprung i. Nästan varje dag har en eller flera personer namnsdag. Vi publicerar här två listor över svenska namnsdagar. Den ena listan är i bokstavsordning och den andra är i datumordning.


Vilken namnsdag är det idag?

Svensk Almanacka är en kalender som innehåller namnsdagar, flaggdagar och högtider m. Nu kan du även välja att visa dina vänners födelsedagar genom att. Fakta om namnet Ritva. Namnets ursprung och betydelse: Samiskt namn,. Veckokalender - en kalender med veckor Översiktlig veckokalender där datumen visas per månad inklusive vilken vecka det är just nu. Kalender visar även veckor.


Elliot har namnsdag den Juli (inofficiell namnsdag ) Ett pojknamn som betyder “Elvornas Konung”. Namnet Elliot sägs också komma från Elijah. Idag är det torsdagen juli och Laila och Ritva har namnsdag. Sverige heter Laila som är av samiskt eller finskt ursprung med okänd betydelse.


Det har även föreslagits att det har arabiskt ursprung med betydelsen nattlig, mörk. Här kan du enkelt se vilka som har namnsdag idag. Teamet på svenskanamn. För dig som inte tidigare har haft en namnsdag att fira, nu har du det! Gratulerar er så varmt!


Namnsdag idag lördag den Juli.

Gör dagen till något extra! Kvinnonamnet Laila är av samiskt eller finskt ursprung, möjligtvis en utveckling av namnet Aila, en form av det nordiska namnet Helga som betyder hel, lycklig. Det har förekommer även i arabiskan med betydelsen ”natt”. Nedanstående är en av många ordlistor i Vokabula, programmet som utökar ditt ordförråd och förbättrar din allmänbildning. Perfekt för dig som ska göra.


Rent statistiskt regnar det mest i slutet på juli och i början på augusti. Men sett över tid regnar det minst lika mycket veckorna efter fruntimmersveckan, så helt sant är det inte”, säger han. I det gamla bondesamhället kunde Sara, som har namnsdag den juli , kallas Lip-Sara. Se alla namnsdagar i April.


Vem har namnsdag i April. Den juli firar Aron och Mirjam namnsdag. Den juli firar Rosa och Rosita namnsdag. Den juli firar Ulrika och Ulla namnsdag. Den juli firar Aurora namnsdag.


Den juli firar Laila och Ritva namnsdag. Den juli firar Esaias och Jessika namnsdag. Den juli firar Klas namnsdag. Med en publik kalender kan din Förening, Företag, Skola m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg