torsdag 23 november 2017

Termostatgivare kylfläkt

Termostatgivare kylfläkt

TERMOSTATGIVARE FÖR KYLFLÄKT. Lägg till i inköpslistan. Se alla relaterade produkter. Gå inte miste om bra erbjudanden! Genom att fortsätta använda sidan godkänner du detta.


Livslängden på en termostatgivare varierar beroende på årsmodell och bilmärke. Termostatgivare till kylfläkt : livslängd. Du kan alltid räkna med ca. Denna del är mycket billig och är enkel att ersätta.


Därför är ett regelbunden utbyte meningsfullt för att förebygga onödiga problem. Adapter för enkel montering av givaren för den elektriska kylfläkten direkt i kylarslangen. Mät innerdiametern på (den nedre) kylarslangen och välj lämplig adapterstorlek.


Termostatgivare kylfläkt

Alltid supersnabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.


Jag kör med denna adaptern till termostatgivare på min Sierra V6:a efter jag plocka bort den vanliga remdrivna fläkten och satte dit dubbla fläktar. Kapa istället nedre kylslangen o montera en Adapter för termostatgivare för kylfläkt ! Kollade då runt lite på styling firmorna på nätet som säljer adaptrar för. Det heter termostatgivare till kylfläkt bara leta smile hittade själva givaradaptern på biltema för kr men ingen givare sad.


Praktisk adapter som underlättar montering av vattentemperaturgivare! Beskrivning: Slangadapter som monteras direkt på kylarslangen. Finns med olika gängor för både vattentempgivare och kylfläktstermostat. Silver, 25mm diameter. Någon som har tips angående montering av el fläkt på en cheva bb,.


Lösningen på problemet stavas elektrisk kylfläkt. Biltema och de finns i lite mer kvalitetsutföranden från t. Tar gärna emot tips på annan bil som man kan knycka från. I Biltema (ja, jag vet att det är skitgrejer) tror jag att det finns angivet vilka givare som slår till vid.


På sidan finns termostatgivare för kylfläkt. Dessa är altså för en instumentgivare och inte en termostat som kan styra en kylfläkt , eller? Så smart att det är olika standarder, men en vattentemp-givare måste ju vara en bra bas för att bygga en egen, elektronisk termostat. Problembeskrivning: Kylaren har 2st elfläktar, de kan gå med låg resp hög fart.


EUR: Finlan Danmark and other countries in EU. EU2: Ålan USA, Schweiz and other countires outside of EU. If you are a company with valid VAT number for import. Min saab har börjat spöka sen en tid tillbaka.


När Tempnålen plötsligt trillade i botten trodde jag att den hade gått sönder, men har konstaterat att den. Om dubbla kylfläktar skall monteras så krävs ett relä. Det är nytt all-time-high, den högsta siffran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg