torsdag 2 november 2017

Kbt lund

Landstingssubventionerat. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Kognio - centrum för KBT avvecklar sin mottagningsverksamhet inom ramen för vårdval psykoterapi. Vi tar inte emot fler remisser.


En del av de psykoterapeuter som har varit verksamma vid vår mottagning för psykoterapi kommer from årsskiftet att ingå i vårdvalet som enskilda vårdgivare.

Kort KBT -behandling utförs av legitimerad psykolog, psykoterapeut eller av exempelvis en socionom med en grundläggande psykoterapikompetens och du erbjuds upp till besök. Efter tre månader kallas du till ett uppföljningsbesök. Lång KBT -behandling utförs av legitimerad psykolog eller psykoterapeut och du erbjuds upp till besök. Jag erbjuder handledning och utbildning inom KBT och klinisk psykologi med verksamhet i Lund och Skåne, men också andra delar av landet på distans.


Som privatpraktiserande psykolog och psykoterapeut med KBT -inriktning har jag min mottagning för terapi i centrala Lund. De olika formerna inom KBT som vi vanligtvis använder oss utav är Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Metacognitive Therapy (MCT), och Mindfulness. Kognitiv beteendeterapi ( KBT ) - sök, jämför och boka! Psykologiverket bedriver till stor del sin verksamhet i Lund men även i resten av Skåne.


S:t Lukas mottagning i Lund har avtal med Region Skåne inom Hälsoval Skåne. Mottagningens psykoterapeuter är ackrediterade behandlare i: Psykodynamisk terapi, PDT En bärande idé inom psykodynamisk psykoterapi är att människans handlingar inte bara har en orsak utan också en mening. S:t Lukas är en riksomfattande ideell och allmännyttig organisation med föreningar i landet.


Modigo i Lund finns i ljusa och trivsamma lokaler på Kyrkogatan (du hittar oss direkt till höger om ingången till Kino) och på Bredgatan 5. Här arbetar läkare och psykologer med ett genuint intresse för dig som individ. Vi erbjuder neuropsykiatriska utredningar för barn, ungdomar och vuxna. Välkommen till Terapi i Lund och terapeut Monica Lawenius! Hos mig kan du få kognitiv beteendeterapi ( KBT ) som hjälper dig att ändra dina tankar så att de blir utvecklande istället för begränsande. Dessa inriktningar kan variera mellan olika antagningsomgångar men PDT-vuxna, KBT -vuxna och Familj ges alltid.


Psykoterapeutprogrammet är en sammanhållen utbildning som leder till psykoterapeutexamen, vilken uppnås efter fullgjorda kursfordringar om sammanlagt högskolepoäng under en treårsperiod.

Träffa en legitimerad psykolog i vår videoapp. Kbt Lund - psykodynamisk långtidsterapi, search term, pdt, certifierad mindfulnessinstruktör, psykodynamisk terapi, föreläsning personlig utveckling, apati, de goda vanorna grunden för personlig utveckling och hållbart ledarskap, familjerådgivning, psykologer - legitimerade, compassion retreat, utbildningsterapi - företag, adresser. Vi är tio psykoterapeuter och psykologer som jobbar här, var och en med sin bakgrund och arbetsmetod.


Utbildningen i grundläggande psykoterapi startar var tredje termin. Besväras du av stress, bristande självkänsla, eller social fobi? Du är absolut inte alls ensam om detta. Sök här för snabb och effektiv behandling.


Vi har verksamhet i Lund , Malmö, Helsingborg och Höör. Var du än bor i Skåne är du välkommen till oss. I KBT arbetar man framför allt med fokus på nuet och framtiden.


Målet är att utveckla nya sätt att hantera och förhålla sig till problem så att dessa försvinner, minskar eller inte längre utgör ett stort hinder i livet. Men även inom KBT används teorier som lyfter barndomens betydelse, som till exempel den så kallade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg