tisdag 28 november 2017

Andra dejten

Stort utbud av populära skönhetsmärken inom smink, hudvår parfym och hårvård. Alltid fri frakt inom Sverige. Upptäck härliga parfymer online. Den svåra andra dejten. Det finns många tips på hur man ska agera på den första dejten.


Lika mycket pratas det inte om den andra träffen, som många tycker är svårare.

Att träffa någon för första gången kan vara väldigt nervöst. Ni har haft en trevlig första dejt och allt kändes bra. Efter ett par dagar hör han av sig igen för en andra träff.


Vad skall man göra på andra dejten för att det skall kännas lika bra som den första? Fråga honom om vad ni skall göra. Det kan vara bra att veta vilka kläder man skall ta på sig som passar för tillfället.


Första dejten var kanon och du vill VERKLIGEN gå på en andra dejt. Men hur vet du om känslorna är ömsesidiga?

Leta efter något av dessa säkra tecken! Tänk på den andra daten som ett kompliment till den första. Om ert första möte var väldigt intensivt är det smart att göra någonting lättsammare på den andra. Och tvärtom, om ni förra gången hade jätteroligt men inte blev så djupa är det bra att söka upp en trevlig hörna för prata och att lära känna varandra närmre. Men dock så är det JÄVLIGT kallt ute just nu och jag kan knappt laga mat.


Sen känns det lite för på om jag bjuder hem henne efter andra dejten som Zmutser säger. Mysa med vin går nog inte så bra då hon är nykterist. Jag har träffat en man på en dejt ute på ett café och nu ska vi snart ha andra dejten. Kan jag bjuda hem honom på en matbit och kaffe? Blir det trist att bara sitta och äta och prata och inte ha annat program?


Eller ska man göra något helt annat? Någon aktivitet tillsammans? Vad är det här något man ska göra då som inte är för klyschigt och som den andra personen faktiskt kan tycka är ett bra förslag.


Vare sig det är första, tredje eller femte daten så är det inte alltid helt lätt att föreslå något i osäkerheten om vad den andra personen ska säga och tycka. Andra anser att man ska ha sex när man känner för det. Om killen är intresserad spelar det inte då någon roll om man ligger redan på första dejten.


Har också råkat ut för samma som dig.

En gång stod jag på mig och gjorde tvärtommetoden och vi låg inte med varandra förens efter månader. Angående aktivitet på dejten så skulle jag personligen skippa middagen då den inte tillför så mycket om det inte verkligen känns väldigt rätt just då. Hellre isåfall att ni fortsätter dejten hemma hos dig eller henne om det går bra, men det kan ni annars göra på en andra dejt. Mohammad är dejtingexpert, men hans problem när det kommer till tjejer är att han gillar bufféer. Ema tjejen som får honom att falla?


Sjuksköterskan Rosanna är van vid att ta hand om alla andra , men nu vill hon sätta sig själv i första rummet. Dejten Zacke blir betagen av henne, men håller han måttet? Till Island – på andra dejten Flexibla biljetter får mig ibland att göra lite vågade bokningar.


Till exempel en resa till Island med en person jag bara känt i två timmar. Dörrvakten Luke gör allt han kan för att imponera på Lauren från Cork, och turistguiden Sam sätter allt sitt fokus på Naomi - som är precis den knäppa typ han letar efter. I säsongspremiären av Hemliga beundrare får vi träffa Håkan och Louise som gick på Titanic-dejt för tjugo år sedan - en dejt som Håkan aldrig. En tredje dejt är ju egentligen bara ytterligare en dejt, precis som den andra eller den fjärde.


Exempelvis att, trots att man kanske beter sig självsäkert, erkänna att man var nervös inför den första dejten. Det visar nämligen på både självinsikt och styrka. Här fortsätter folk att fronta med alla sina härliga egenskaper. Knäppisfasonerna KAN skymta fram men ofta bortser man från det för att man tänker ”att jag måste ge hen en chans”.


Efter tre dejter pallar folk inte längre med att låtsats vara härliga. Vad kommer han att tycka om jag tar initiativ att ligga under andra dejten ? Vad tycker ni män här inne om tjejer som tidigt tar initiativ till sex? Innan man ens riktigt vet hur man känner för personen, mer än att man känner att starkt behov av att riva av hans kläder Kommer jag att ses som för på? Tips om andra dejten Låt dig inspireras av kärleksfulla tips om andra dejten - för att du ska få möjligheten att sprida romantik, kärlek och glädje i dina relationer med tryggheten som grund!


Varför inte boka in underhållning till bröllopet eller andra högtider för att få upplevelser för livet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg