fredag 17 november 2017

Döden i dina ögon arvet

Köp dina favoritböcker till bra priser. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Tonårige Adam ser siffror.


När han ser in i andra människors ögon så ser. Saltar al contenido principal. Döden i dina ögon är en helt underbar och spännande bok.

Kunde knappt lägga undan den, allra minst i skolan. Läs även fortsättningen- Arvet ;) Även denna bok är jättebra! Som sagt, för tredje inlägget! Så läser jag boken ARVET – döden i dina ögon. Man inser också, efter man läst baksidan att det är bokens generella handling i endast ord!


Den är stark och drar till sig uppmärksamhet! Jem har växt upp i olika fosterhem och håller sig för sig själv. Hon försöker att undvika det hon ser i andra människors ögon.


Jem, år gammal har förlorat hela sin familj.

Hennes mamma dog i en överdos och ändå sen dess har hon förstått vad siffrorna hon ser i folks ögon betyder. Ni kanske kommer ihåg att jag har pratat och skrivit om Rachel Wards fantastiska böcker tidigare? Det är deras dödsdatum.


Nu är jag i full färd med att att läsa den tredje och sista boken, som har det passande namnet Slutet. Alla böckerna utspelar sig i en snar framtid. Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.


Information om våra kakor. Handling: 15-åriga Jem är speciell - när hon ser folk i ögonen ser hon datumet de ska dö. Jem bor i London, och hon är lite utstött - eftersom hon helst undviker att se folk i ögonen håller hon sig ifrån andra så gott som möjligt. Reads Votes Part Story.


Stockholm drabbas av en rad ritualmord på högt uppsatta tjänstemän. Goodreads helps you keep track of books you want to read. Siffror som motsvarar datumet personen i fråga ska dö Hon lever sitt liv som en outsider, på alla vis, men främst i skolan.


När Jem tittar människor i ögonen ser hon siffror, nämligen datumet då personen kommer att dö. Jag vill inte avslöja något för er som inte läst serien än, men jag kanske kan berätta lite i alla fall? Första boken handlar om Jem som har en otäck förmåga.


När hon ser människor i ögonen så ser hon datumet som de kommer att dö. Hon kan nämligen se siffror när hon ser in i människors ögon och sedan den dagen hennes mamma dog, har hon vetat att siffrorna är deras dödsdatum.

Beskrivningen av de två tonåringarnas vänskap och utvecklade relation är fin, och även deras förhållande till omvärlden känns trovärdigt. Läs mer om hur det funkar här. Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst. Blodet låg som en pöl på marken efter det stora ärret i huvudet. Han försökte lyssna på rösten i huvudet och ställde sig upp.


Han var yr, han la handen på det stora ärret på huvudet. Ett steg till, kom igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg