tisdag 14 november 2017

Baltic queen restauranger

Boka bord gratis och enkelt på Queen på webben. Härliga upplevelser, utsökt mat, shopping och avkoppling väntar dig under din kryssning med detta fartyg. I vissa av à la carte- restaurangerna finns barnmeny och i bufférestaurangerna finns en separat barnbuffé.


Baltic queen restauranger

Barn 0–år äter gratis i bufférestaurangen och barn 6–år har rabatterat pris. I våra à la carte- restauranger på Silja Serenade, Silja Symphony, Galaxy och Baltic Princess har barn 0–år rabatterat pris. Sedan dess har det blivit kryssningar med Baltic Queen och trivs lika bra varje gång jag kliver ombord. Hytten: Vid varje tillfälle har vi bokat en svit. Tallinn, Estland på TripAdvisor.


Under dockningsperioden har stora renoveringar och tekniskt underhåll genomförts och flertalet innovativa lösningar installerats för att öka fartygets energieffektivitet och miljövänlighet. När jag skrev att det liknar ett ”äkta kryssningsfartyg” så tänkte jag till exempel på att det finns hela fem ställen att äta på ombord: buffetrestaurangen, den ryska Aleksandra, gourmetrestaurangen, grillen och cafét. Den glada överraskningen kommer med maten. Baltic Queen har fem restauranger , den mest intressanta är Russian à la Carte Aleksandra. Här finns läckerheter som rysk kaviar, blinier, kievkotlett och tarpocchi – en smarrig rysk pannkaka.


Baltic queen restauranger

Det finns många ställen att äta ombord på Baltic Queen som kan tillfredsställa alla smaker. På à la carte Gourmet restaurangen kommer ni att njuta av de bästa smakerna på Östersjön medan ni beundrar den underbara havsutsikten. Det finns också en rysk à la carte- restaurang Katarina och 2sits Grill House. Gourmet Baltic Queen erbjuder mat av högsta klass och läckra restaurang Aleksandra specialiserar sig på det ryska köket.


Trångt, dåligt utbud och dryck utöver. De som tar beställningarna för drycken tar en evighet på sig att nå ens bord så man har hunnit äta en del innan man fick drycken. När vi bokade vår kryssning valde vi att boka middag på ditvägen men att låta det vara lite mer öppet på tillbakavägen. Orsaken var den att det inte verkade vara ett utbud av restauranger som vi gillade på Baltic Queen. Mer åt det lite ryska hållet om man säger så.


MS Baltic Queen ferry is a Ro-Ro passenger vessel operated by the Estonia-based company TALLINK-SILJA LINE. Ombord hittar du ett urval av hytter, en förstklassig restaurang , barer, affärer, ett lekrum för barn, en bastuavdelning och mycket mer. Sist men inte minst måste vi tala om att vi har ett fantastiskt smörgåsbord till frukost, titta gärna förbi vår restaurang och testa den!


Sanctuary surrounded by greenery on the Baltic Sea. Inte bara det att alla stolar uppe på soldäck snabbt blir upptagna, även idag. Baltic Ocean, Stockholm (km bort) KryssningsbolagBar Restaurang. Däck 10: Besättningsbrygga, diskotek, soldäck. MSC Yacht Club har egna soldäck, pool och restaurang.


Baltic queen restauranger

Helt nytt är det väletablerade restaurangkonceptet, Fastlane, som nyligen introducerats på det nyrenoverade systerfartyget, Galaxy. On ka rikkaliku valiku ning soodsate hindadega parfümeeriakauplus, supermarket, lastekauplus ja boutique. Lõõgastuda saab saunakompleksis ning Hera Salongis.


Lapsi ootab mängutuba.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg