tisdag 28 november 2017

Att göra i patong

Hitta ett hotell i Patong. Sevärdheter i Phuket: Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Phuket, Thailand på TripAdvisor. Men det finns många fler stränder att upptäcka, saker att göra och sevärdheter att bocka av. Här är vår guide med tips till Phuket.


Karon Beach, Kata Beach och lugna Kamala Beach.

Ett dykcert kommer att ta 3-dagar av din ti men det är absolut värt det. Bäst är att lyssna runt lite bland folk innan, dessutom gå runt till några och känn av stämningen, kolla så det ser ut att vara ordning på saker och ting. Phuket inte har mycket att erbjuda när det kommer till saker att göra i Phuket. Patong håller ett högre tempo i Phuket än t. Det finns massor av turer på någon av de många turnén står tillgängliga på alla hotell eller i de flesta turistområden. Om du vill åka runt lite så kan du hyra en taxi under en dag.


Se till att göra upp priset i förväg i så fall så blir det inget problem.

Det finns en del att se på olik platser på Phuket ön och det kan löna sig att ta av på en gata där det bara bor Thailändare och se hur dom bor och vart dom äter. I själva verket har området så mycket mer att erbjuda. Tillbringa en natt på Bangla Walking Street.


Sök efter restauranger, hotell, museer med mera. Att göra i Phuket och platser att se , var att gå och vad du gör när du kommer dit. Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Thailand. I takt med att turismen har ökat i Thailand har inhemska djur fått se sina hem bli förstörda för att bli hotell och städer.


Volontärerna här gör ett väldigt bra jobb och det är ett nöje att besöka rehabiliteringscentret och få en chans att träffa gibbonapor på nära håll. Du tar dig enkelt hit via taxi eller Tuk-Tuk. Vill man besöka andra ställen efter liknande varor som finns på strandgatan kan man bege sig till Phuket Town, till deras helgmarknader som är om kvällarna, efter att mörkret faller. Priserna är också mycket bra där, kanske t. Vill man undvika de värsta bargatorna och risken för barnen att se något av den prostitution som pågår så är det bara att följa gatan längs med stranden och undvika de mindre gränderna.


Rundturer i Phuket, saker att göra i Phuket, aktiviteter och turistattraktioner i Phuket. Bläddra och boka rekommenderade saker att göra och se i Phuket och. Här har vi samlat information om några av de underbara stränder som finns att besöka på Phuket i Thailand.


Försök att få ner en konkurrents recensionspoängen genom att skicka in en negativ recension kommer inte tolereras.

Respektera andras privatliv. Att resa med barn är självklart fantastiskt kul, men det kan ibland också vara en utmaning med specialmat och extra utrustning som ska med i packningen. Det kan då vara skönt att veta att det mesta på hotellet är barnsäkert och att andra resenärer inte kommer störa sig på barnskrik och plask i poolen.


Den lockar främst partysugna ungdomar men också barnfamiljer eller andra som vill ha ut mer av sin dag på stranden än bara sol och bad. Hit reser du för att njuta av vädret, stränderna, kulturen och maten. De flesta turistorter på Phuket ligger på den västra sidan av ön och det lämnar en fantastisk natur på de orörda delarna. Surin Beach och Khao Kard.


Kom ihåg att att det går båtar mellan Railay Beach och Ao Nang och man kan bo på Railay Beach och fortfarande åka in till Ao Nang varje dag. På detta sättet bor man mitt i ett paradis och får fortfarande lyxen av att gå på bra restauranger och har tillgång till massor av shopping!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg