fredag 10 november 2017

Lanzarote sevärdheter

Synkronisera dina resor med GetYourGuide och hitta oförglömliga upplevelser. Res utan oro med GetYourGuide! Få ut det mesta av din sightseeing! Se mer på Spanienspecialisterna.


Runt ön finns spännande utflykter och sevärdheter. Timanfaya där den vulkaniska berggrunden har skapat platser med otroligt speciell natur.

När solen lyser på den kolsvarta jorden skimrar den i olika metalliska. Lanzarote karta med sevärdheter utmärkta. Cesar Manrique är hjärnan bakom denna stil, och det är hans förtjänst att de flesta hotellstäder och shoppingcenter är smakfullt byggda och på något vis i samklang med den svarta, karga naturen. César Manrique hyllas som öns mest internationellt kände son.


Gå förbi köerna med enkla mobilbiljetter. Låt GetYourGuide bli din resepartner. Boka aktiviteter med GetYourGuide — helt utan stress och med enkel avbokning. Det finns också tips om flyg och boka hotell på Spanienspecialisterna.


Rid kamel över lavaberg, leta upp en vinbodega på landet, prova kite-surfing, dra till Papagayostränderna med hyrcykel och ät skaldjur i en fiskehamn.

Om inte du är helt ute och cyklar vad gäller matte kommer du att ha räknat ut att att vi har listat sex sevärdheter. Se den här sista som en bonus. Läs mer och boka din resa till Kanarieöarna på apollo. Jag har till och med beskrivit ön som svart, steril och händelselös. Med tillägget att jag måste åka tillbaka och ge ön en chans till.


Och fann att mitt gamla påstående nog stämmer ganska bra. Här finns flera badorter med sandstränder, bra dykning och massor av sevärdheter. Upptäck vårt stora urval.


Hitta och boka de bästa turerna och aktiviteterna för din resa. Gratis och smidig avbokning betyder att du inte behöver stressa när dina planer ändras. This site uses cookies and similar technologies.


If you not change browser settings, you agree to it. Yaiza och Haría är två genuina byar att besöka. Den är sex mil lång och två mil bred så det är lätt att ta sig runt med hyrbil för att hitta en härlig strand eller åka på utflykt. Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Spanien. Inuti sina miljoner liter vatten kan du bli förvånad och observera hundratals marina arter.


Här är Lottie Knutsons guide till öns speciella känsla. Hans regler för arkitekturen har bevarat öns traditionella stil, där vita fasader bryts mot gröna, bruna eller blå trädetaljer. Han satte även sin prägel på sevärdheter som Jameos del Agua, en restaurang och konsertsal kring en underjordisk sjö i ett system av lavagrottor.

Nyheter och bra att veta om Spanien från omspanien. Sevärdheter - Spanien. Tips, guide och råd till regioner som Kantabrien, Katalonien, Comunidad de Madrid. Bläddra vidare för Allt om Resors guide för shopparen, strandfantasten, barnfamiljen, träningsentusiasten, naturälskaren, partypinglan eller kulturknutten.


Ja, registrera mig till att få information om nya rundturer, sevärdheter , erbjudanden och rabatter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg