fredag 17 november 2017

Tiamo väska

Väska från kända varumärken! Fri frakt på beställningar över 4kr. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få rabatt på din nästa beställning. Se säsongens utbud av väskor , solglasögon och paraplyer här.


Mycket praktisk med många fack och med både handtag samt anpassningsbar axelrem.

Inköpt i mars för 4kr på Scorett Fältöversten. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker. Komplettera och fullända din outfit med rätt väska. Väskor som fulländar din stil.


Med rätt väska tar du din outfit till nästa nivå! Det finns inget som fulländar din outfit mer än en riktigt snygg väska. Vi har samlat marknadens snyggaste väskor på ett och samma ställe i kategorin damväskor.


Frossa bland axelremsväskor, handväskor, ryggsäckar och resväskor från världens ledande designers.

Här bjuder vi dessutom på stilsäkra tips inför valet av väska. Köp snygga billiga skor och väskor online på have2have. Alltid säkra leveranser och fri frakt! På Boozt hittar du över 6märken.


Fin väska med silver kedjor Mkt fint skick. Sveriges största loppis i mobilen. Har tittat många många gånger på denna väska. Har alltid dragit i den så fort jag sett den så nu var det på tiden att den fick följa med hem. Finns i lager Coolpriser.


En trendig bucketväska i svart skinnimitation och stängs med ett blixtlås i överkant – en perfekt julklapp till den modemedvetna. Köp din nya outfit i appen. Tänk på de där skorna eller den där klänningen du alltid drömt om men inte.


Tiamo väska från scorett. Det är en vanlig svart väska som har fickor inuti och har ett axel band och vanliga handtag. Har förvarings fickor och jag har använt väskan ett antal gånger men har nu tröttnat på den. Du är jätte fin och så men kan du inte le lite mer så vi får se ditt fina leende?


Kolla vilken snygging jag klickade hem för några dagar sedan.

En axelremsväska med kedja i skinnimitation. Den här väskan som ni ser ovan har jag fått många frågor om. Den är köpt på Scorett för mer än ett år sedan.


Efterfrågan på den och den större modellen som jag också äger har varit stor, tänkte därför tipsa er om att den mindre modellen finns i butik nu! Så har ni varit på jakt efter en så åk förbi Scorett och kika. Behöver du en riktigt trendig partyväska? Bubbleroom – kläder och skor på nätet!


Massvis med klänningar, jackor, toppar, väskor , badkläder och annat mode online.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg