torsdag 2 november 2017

Matrjosjka docka

S KORRESPONDENT I RYSSLAND. Matrjosjka — en sådan docka ! SÅ SNART som besökande turister får se en skymt av mig verkar de flesta bestämma sig för. Höjd på största dockan är 1cm.


Vi har alltid låga priser och erbjuder snabba leveranser.

Tänkte bara höra om nån vet vart man kan köpa Babushka dockor ? Finns de på babyproffs å såna ställen tro? För kanske max 5kr. Ryska dockor ENTERTAINERS från Spring Copenhagen.


En fantastisk present till musikälskaren och filmnörden. Fem stycken ryska dockor i trä som föreställer prinsessor. Ett populärt och sött dekorationsföremål t.

H: 15cm på stora Stora dockan har lite lack skav uppe på huvud. Betalning: Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Betala med Swish, kort eller PayPal. Fin vintage inredningsdetalj!


Förr souvenirer från öst - nu en trendig inredningsdetalj, eller skoj leksak för barnen! Här har vi samlat allt som har med matryoshkadockor och babushkadockor att göra. Dockan till Samarkand. StyleRoom är Sveriges största inspirationsbank för inredningsbilder. Söta örhängen med handmålade matrjosjka - dockor i porslin och bronsfärgade mellandelar.


Nickel- och blyfria brisyrkrokar Mäter ca 35mm från nedre delen på kroken. Gammal antik matrjosjka docka. Spricka i botten på den yttersta. Han inspirerades av en grupp japanska trädockor föreställande de sju lyckogudarna i den Japanska mytologin.


C2A Enterprise eksporterer håndlavede elementer fra forskellige lande. Skapa konto med e-post.

Vi tilbyder den bedste kvalitet og meget overkommelige priser. Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto. Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt. Både i klassiska och moderna tappningar.


Alla handmålade från Ryssland. Relaterade bilder: matrjosjka docka traditionella souvenir trä. Gratis bilder av Babushka. See more ideas about Dolls and Matryoshka doll. Det här är en riktigt gammal rysk docka , en så kallad matrjosjka som betyder farmor-mormor på ryska.


Man skulle kunna tro att den här dockan är väldigt gammal, men så är det inte. Här hittar du inspirerande bilder på ryska dockor uppladdade från vanliga svenska hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg