tisdag 21 november 2017

Andra dejten tips

Ett av nordens bredaste skönhetssortiment, 30. Auktoriserad återförsäljare av skönhetsmärken. Upptäck härliga parfymer online. Ni har haft en trevlig första dejt och allt kändes bra.


Efter ett par dagar hör han av sig igen för en andra träff. Vad skall man göra på andra dejten för att det skall kännas lika bra som den första?

Fråga honom om vad ni skall göra. Tänk på den andra daten som ett kompliment till den första. Om ert första möte var väldigt intensivt är det smart att göra någonting lättsammare på den andra.


Och tvärtom, om ni förra gången hade jätteroligt men inte blev så djupa är det bra att söka upp en trevlig hörna för prata och att lära känna varandra närmre. Ingen kollar mobilen på första dejten. Att prata i telefon, messa eller kolla Instagram på dejten är ganska oartigt, så länge du inte har en riktigt bra ursäkt (och har klargjort det redan i början av dejten ). Att hålla på med sin mobil är också ett ganska säkert tecken på bristande intresse.


Men då fungerar det också tvärtom. Men dock så är det JÄVLIGT kallt ute just nu och jag kan knappt laga mat.

Sen känns det lite för på om jag bjuder hem henne efter andra dejten som Zmutser säger. Mysa med vin går nog inte så bra då hon är nykterist. Exempelvis att, trots att man kanske beter sig självsäkert, erkänna att man var nervös inför den första dejten. Det visar nämligen på både självinsikt och styrka.


Så när du väl har någon du är intresserad av på kroken gäller det att göra på rätt sätt för att garantera en andra dejt! Vi listar fem tips som hjälper dig att lyckas! Ge ett bra första intryck – redan innan ni träffats.


Det tar bara ett par sekunder innan man bildat sig en snabb uppfattning om man tycker om någon eller inte. Att mötas upp för att ta drink före maten är alltid ett underbart sätt att börja en kväll på. Ett tips är att välja en hotellbar.


Lugnare än en vanlig krog och perfekt för samtal. De har ofta en bra drinklista och i regel bättre service. Vad är det här något man ska göra då som inte är för klyschigt och som den andra personen faktiskt kan tycka är ett bra förslag.


Vare sig det är första, tredje eller femte daten så är det inte alltid helt lätt att föreslå något i osäkerheten om vad den andra personen ska säga och tycka. Följande tips på saker att göra på en dejt är därför generella och gäller framförallt er som inte känner varandra speciellt bra. En dejt är ju trots allt till för att lära känna varandra bättre.


Kolla också in mitt tips om de största misstagen på första dejten. Jag har träffat en man på en dejt ute på ett café och nu ska vi snart ha andra dejten.

Kan jag bjuda hem honom på en matbit och kaffe? Blir det trist att bara sitta och äta och prata och inte ha annat program? Eller ska man göra något helt annat? Någon aktivitet tillsammans? Det finns många tips på hur man ska agera på den första dejten.


Den svåra andra dejten. Lika mycket pratas det inte om den andra träffen, som många tycker är svårare. Att träffa någon för första gången kan vara väldigt nervöst. Genom att hålla det enkelt säger du att du är intresserad av personen och inte evenemanget i sig. Genom att inte vilja ge en fullkomlig främling längre tid än en timme visar du att du har självrespekt och att den andra får anstränga sig lite för att få mer av din tid.


Till Island – på andra dejten Flexibla biljetter får mig ibland att göra lite vågade bokningar. Till exempel en resa till Island med en person jag bara känt i två timmar. Tips om andra dejten Låt dig inspireras av kärleksfulla tips om andra dejten - för att du ska få möjligheten att sprida romantik, kärlek och glädje i dina relationer med tryggheten som grund!


Varför inte boka in underhållning till bröllopet eller andra högtider för att få upplevelser för livet? Och att undvika på första dejten : 1. Att ta med kompisar och familjen Att på första dejten göra något tillsammans med dina vänner eller familjemedlemmar blir bara knäppt. Men om idén ändå skulle flyga förbi så gör du bäst i att ignorera den.


Det kanske knappt behöver nämnas. Att ses på ett stelt och tyst ställe. Men att regelbundet boka in en kväll för bara er två ibland är nödvändigt för att hålla flamman vid liv. Och den enklaste lösningen är att ha dejten hemma. Poängen är att verkligen vara tillsammans och göra någonting ihop.


Inte bara sitta bredvid varandra och glo på samma skärm. Andra anser att man ska ha sex när man känner för det. Om killen är intresserad spelar det inte då någon roll om man ligger redan på första dejten. Gillar jag en tjej så vill jag fortsätta träffa henne.


Han kanske också är osäker. Vill att det ska komma från dig, för att få bekräftelse. Vad kommer han att tycka om jag tar initiativ att ligga under andra dejten ? Vad tycker ni män här inne om tjejer som tidigt tar initiativ till sex?


Innan man ens riktigt vet hur man känner för personen, mer än att man känner att starkt behov av att riva av hans kläder Kommer jag att ses som för på?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg