tisdag 28 november 2017

Nya vänner 55

Allt som berör människor mellan och 115! Frågor till administrationen kan skickas via kontaktformuläret Läs också under Hjälp o info Nyheter som berör alla över år. Jag bor i nordvästra Skåne.


Skaffa nytt lösenord om du har glömt det gamla. Utloggningar För att kunna hålla en så hög säkerhetsnivå som möjligt på Vi Seniorer loggas medlemmar ut då webbläsaren stängs.

Det är lätt att tro att mycket av det. Själv är jag en snart 80-årig kvinna med många intressen, t. Söker nya vänner , både manliga och kvinnliga, helst boende i Göteborgstrakten! Här är sätt att skaffa nya vänner som vuxen: 1. GoFrendly är en app enbart för tjejer.


SeniorPorten är en social träffpunkt för alla som är 60plus. En samlingsplats som bygger på att hitta vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund. Lär känna nya vänner , dela upplevelser, gå på lunchträffar, vandringar och ha trevliga samtal på dina villkor.

Jag är en trevlig kille som har flyttat till Nyköping, jag söker nya vänner. Har sambo så jag söker endast vänskap. Söker vänner för att ta en fika på stan, promenader, prata om allt mellan himmel och jor träningskompisar, gå ut. Jag är en 47-årig tjej som tycker om mysiga hemmakvällar, kolla på film, promenera, baka, fika på mysiga caféer, hitta på roliga saker med barnen. Jag söker brevvänner som tycker om att skriva långa personliga brev och inte slutar efter några brev.


Hoppas du vill bli min vän. Hitta nya vänner online på Bryt-Ensamheten. Vi har bloggar, forum, chattrum. Kul o träffa lite nya vänner. Kanske kan vi bli några stycken som hittar på något tillsammans.


Jag är gift o har tre barn som flyttat hemifrån. Tycker om glada ärliga människor, djur o natur, fika, middag på stan eller bjuda hem folk på middag. En fika på stan en lördag eller söndag funkar bra.


Mingla, bjud på dig själv och lär känna en ny vän ! Få tips från andra, och dela med dig av dina egna råd kring hur man lär känna nya människor och blir vänner i vuxen ålder. Vi rekommenderar dig som använder HittaNyaVänner.

Den november stänger vi denna webbversion för att helt övergå till vår APP - där du enkelt kan chatta med nya vänner likt Messenger. Nya vänner för livet Till exempel har man bestämt att sluta med månadsträffar som bara rullar på och som ändå inte särskilt många kommer på. I höst har man istället valt att satsa på ett stort event på teater Intiman, där man bjuder på SPF-information och underhållning med möjlighet att ta med en vän. Claudia ville ha fler vänner som delar hennes intresse för entreprenörskap.


Ulrika hade precis flyttat hem från San Francisco och kände att hon hade vuxit ifrån sina gymnasiekompisar. Men att träffa nya vänner i vuxen ålder är inte alltid det lättaste – så Claudia och Ulrika skapade en app för att underlätta kompisdejtandet. Citypolarna gör det lätt att hitta nya vänner och bekanta.


Träffas över en aktivitet inom ditt intresse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg