tisdag 28 november 2017

Torkställning inomhus

Bra priser på torkskåp. Här hittar du välkända varumärken. Se sortimentet av torkskåp. Strykbrädor till bra priser. Se vårt utbud av strykbrädor.

Tvättlina med snabb leverans. Välkommen till Bygghemma. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Så fort en torkställning har gjort sitt jobb, bör den gå att ställa undan någonstans tills du behöver den igen. Våra torkställningar kan fällas ihop och förvaras när de har tagit hand om den blöta tvätten så att den torkat ordentligt. Många kan användas både inomhus – och även utomhus i solen.


Torkställning med meter torklina.

Den här torkställningen från Gimi passar dig som saknar tvättstuga eller annan dedikerad plats för tvätten. Om du letar torkställning med lite bättre kvalitet så har du kommit rätt. Vi har självklart bra alternativ även för dig som tycker om att torka din tvätt utomhus. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris.


Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Har du behov av en tvättställning antingen som tillägg till din torktumlare, eller som alternativ till det? Hopfällbar torkställning med plats för mycket tvätt. I vårt sortiment för klädvård hittar du torkställningar och galgar så du får ordning på dina kläder.


Börjar strykbrädan sjunga på sista versen? Kontakta gärna vår kundsupport så hjälper vi dig. Sluta torka tvätten inomhus. Det kan göra dig allvarligt sjuk och skapa hälsoproblem. Bakterier frodas i fukt som också kan skapa allergi, astma o mögel.


Ready är utdragbar för större kapacitet när du använder den och för utrymmesbesparing när den inte används. Ready har plastbelagda stålstänger i silver och aluminsidor för hög kvalité.

En torkställning för utomhusbruk kan ha flera användningsområden. Om man har en egen torkställning kan man snabbt och enkelt hänga ut sin tvätt på tork, och placeras den under tak kan tvätten hängas ut året runt oavsett väder. I den här kategorin hittar du torkställningar som kan användas utomhus.


Du kanske även är intresserad av. Under vinterhalvåret fokuserar vi på sten, betong och inspiration inomhus. Ett tips till dig som ska måla mycket virke och inte vill få några märken på plankorna när de ligger och torkar, är att bygga en torkställning. Annars går det jättebra med en torkställning inomhus. Att inte torktumla är bättre för både miljön och.


Bygg din torkställning steg för steg. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning.


Ont om hängyta i tvättstugan eller garderoben?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg