onsdag 22 augusti 2018

Singelmingel göteborg

Singelmingel göteborg

Gör som många andra och hitta kärleken på Avenyn! Kom som du är och var som du vill. Skåla, mingla, ät gott och dansa in på småtimmarna. Boka något av våra spaerbjudanden.


Här bor ni havsnära, bara ett stenkast från kajen och det salta Bohuslänska vattnet. Välkommen att se för dig själv! Kom själv eller ta med dig dina bästa singelkompisar och upplev en härlig kväll. Igår ställde QX och Qruiser till med ett mycket uppskattat singelmingel för tjejer på kultbåten. Dags att sätta fart på kroppen och släppa loss denna kväll på vackra Valand.


Kom i tid så blir det fri entré. På denna resa varvar vi. Online matchmaking and dating system. Register with us to find your perfect match.


Singelmingel göteborg

Our system includes dozens of powerful search options, advanced profiles, a live. Göteborg Köpenhamn Linköping Oslo Stockholm. Kvillehyllan bjuder in till singelkväll i butiken med bra musik och lättare tilltugg. I fredags samlades några av Stockholms 1hetaste singlar på Vassa Eggen för att fira.


Nu är det dags för sommarens hetaste singelmingel med möjlighet till speed dating! Segling i Stockholm för företag och grupper. Konferens- och seglingsevenemang, företagsevent och mängder av seglingsaktiviteter i Stockholm. Jag är på caféet några gånger i veckan och handlar, mest fika men också lunch.


Anmälan till speedating (start 10) övriga samlas kl. Information och anmälan: konferens. Har du fyllt och fått smak för livets guldkant? Begreppet som det lanseras på Svenska mässan gäller dig som vill fylla många aktiva år med innehåll.


Hur ska besökarna känna sig? Singelmingel i Tabernaklet. Vi minglar, fikar och får lyssna på Roland Hellsten som talar om Guds skönhet och. Vill du ha roligt på riktigt och dansa på ett uteställe med dansgolv och skön stämning? VÄLKOMMEN PÅ SINGELMINGEL ! Efter förra succén är det dags igen!


Singelmingel göteborg

Kom och mingla med härliga. Under augusti-månad finns det möjlighet att träffa singlar på singelmingel vid tre tillfällen. Det gäller även Match. Här hittar du bland annat fyra Michelinprisade stjärnkrogar, tre Bib-gourmand-vinnare och av Sveriges bästa restauranger enligt White Guide. Malmö för denna månaden.


Sociala medier förändrar våra samhällen i grunden och påverkar allt från valresultat till spridning av sjukdomar. Våra ideella ledare visar dig ut i naturen inom en mängd olika grenar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg