måndag 13 augusti 2018

Bouleklot sverige

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Vi har klot för bouleintresserade i alla åldrar. Allt för boule hittar du i Boulebarstore. Vi kan hjälpa dig och visa vilka bouleklot som skulle passa just dig, oavsett om du är ute efter skytteklot, läggarklot, hårda eller mjuka bouleklot.


Vi säljer bouleklot och bouletillbehör för sporten och umgängesformen boule.

BRUKA produkter har ett brett utbud av bouleklot och bouletillbehör från Obut, La Franc, La Boule Bleue, KTK, Unibloc, La Boule Noire och MS Petanque. Vi är angelägna om att Du använder de bouleklot och bouletillbehör som passar just dig bäst. Vi har bouleklot i flera olika storlekar, vikter och mönster på lager. Bouleklot för skyttar och läggare.


Boule, eller petanque som det egentligen heter, har sitt moderna ursprung i Frankrike. Boule spelas med fördel på hårdlagt underlag som en grusplan eller liknande. Gräs eller sandstrand är inte lämpliga underlag.

La boule bleue, MS Pétanque, KTK Pétanque och Boulenciel. Sverige för fyra olika fabrikat av bouleklot. Genom dessa fabrikat kan vi utlova absolut bästa kvalité och världsledande tillverkning av bouleklot. Eldera, en Fransk leverantör av sportkläder.


Alla bouleklot har sin personlighet. Kommer ni ihåg när Harry Potter var tvungen att hitta en stav som passade just hans personlighet? Detsamma gäller för bouleklot.


Välj därför noggrant ut vilka klot du vill spela med. Tur är väl då att Boulebar är inte bara är en boulerestaurang och bar. En sak kan sägas direkt: kloten som säljs på bensinmackarna hör inte hemma i tävlingsboule. De är till och med direkt olämpliga, eftersom de har en lägre vikt. Ett paket som passar perfekt för dig som vill börja spela med tävlingsklot och vill ha alla tillbehör.


Kloten heter La Franc Match, tillverkade i hårt matrial. För kontakt angående kundärenden var vänlig kontakta Kundtjänst. Förbund tillhörande Riksidrottsförbundet (RF).


Tre bouleklot ingår i priset.

När Du gjort beställningen ringer vi dig för att bestämma storlek, vikt och mönstring på boulekloten. Vi vill också ge en uppskattning om leveranstiden. Faktura skickas i efterhand med dagars kredit och kreditupplysning tas ibland. Distriktsförbunden, SDF Inom varje distrikt ska det finnas ett distriktsförbund.


Dessa distriktsförbund är desamma som i RF:s stadgar omnämnda. Sportartiklar, Sportkläder, Sportskor. Komplett bouleset bestående av bouleklot i metall, lillen i trä, mätband och en mjuk och praktisk förvaringsväska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg