torsdag 2 augusti 2018

Vilka är kärlekens fem språk

Kruxet är bara det att tanken endast kan fyllas på med saker som hör till vårt egna kärleksspråk. Lär känna din partners kärleksspåk och öva på att visa kärlek på hens språk ! Annars är risken att du talar ”kinesiska” till någon som bara kan svenska och engelska. Berätta för din partner hur hen kan visa sin kärlek till dig – på vilket sätt du känner dig extra älskad på! Något av dessa fem får dig att känna dig mer älskad än om du blir bekräftad av ditt sekundära kärleksspråk.


Kärlekens fem språk är : Ord som bekräftar, Tid tillsammans, Gåvor, Tjänster, Fysisk beröring.

För vem är bättre lämpad att ge oss kärlekstips än en sann expert på området. I boken, som blev en bästsäljare, beskrivs de fem olika sätt på vilka vi kan uttrycka vår kärlek till vår partner. Vilka är de Kärlek språk ? Att känna sig älskad är viktigt för att vi skall må bra. Hur vi uttrycker vår kärlek och hur vi vill ta emot kärlek är något vi kan bli mer medvetna om.


Om du tror att din partners språk är tjänster så är det hög tid att börja lyssna in vilka sysslor det pratas om där hemma. Läs allt om att tala kärleksspråket tjänster här. Flest E: Fysisk beröring.

Du är en person som ofta och gärna kramar och berör dem du har nära. Vad är det som driver vårt behov av kärlek ? Varför är det ett ständigt pågående behov? Chapmans koncept om kärlekens olika språk. Diskutera metaforen ”kärlekstank” som författaren beskriver.


Hur ofta fokuserar du på din partners kärlekstank? Hur fram-gångsrik har du varit på att fylla den? Om Sveriges sexuellt aktiva befolkning inte visste det man lärde ut i Kärlekens språk , så har det gått undan sedan -69.


Den som inte hittar klitoris efter den här filmen kan sluta leta. Upphovsmännen bankar i sina åskådare vilka blygdläppar som är vilka och hur det går om man hoppar över cunnilingus. Vi behöver alltså ta emot kärlek för att tanken ska bli full, vi ska må bra och kunna orka finnas till för andra.


Man kan tänka sig fem vattenledningar in till tanken och som den kan fyllas genom. Meyer har skrivit närmare böcker av vilka flera har funnits på New York. Ett sätt är att lära dig din partners språk. Kanske är din partner klarsynt och vet vilka språk hen använder. Annars kan du försöka observera hur din partner visar kärlek mot dig eller mot vänner och familj, råder Mikael.


För det mesta visar vi kärlek på samma sätt som vi vill få kärlek , säger Mikael. Boken är lämplig och lättillgänglig för vem som helst.

Det är min dröm att dessa arbeten skall hjälpa människor med den svenska grammatiken och öka intresset för läsandet och skrivandet i Sverige. Det svenska språkets bevarande och utveckling är oerhört viktigt. Kärleken till språket är något vi för vidare till kommande generationer. Blomsterspråket är ett symbolspråk, som - ofta på ett hemlighetsfullt sätt vill uttrycka känslor som glädje, vänskap och kärlek. Blommor symboliserar olika saker och även blommans färg och antalet blommor kan ha betydelse för vad det är som uttrycks.


En röd ros är exempelvis en vanlig symbol för kärlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg