tisdag 21 augusti 2018

Golfkurs nybörjare

Golfkurs nybörjare

Hur känns det egentligen att göra hole-in-one? Den känslan får du uppleva först när du går en golfkurs och tagit grönt kort. Du lär dig den teoretiska delen med regler och det praktiska som att svinga klubban rätt på golfbanan. Nu är det dags att anmäla till våra populära golfläger under ledning av våra tränare som riktar sig till unga golfare, etablerade eller nybörjare (men vi rekommenderar en viss erfarenhet av golf), mellan 9-år. NYBÖRJARKURSER MED RÄTT ATT SPELA PÅ BANA 1. NU MED RÄTT TILL FRISKVÅRDSBIDRAG!


Vill du gå nybörjarkurs i golf i Stockholm har du kommit rätt! Vill du börja spela golf men är osäker på hur du ska gå tillväga? Här kan du läsa om vilka alternativ som finns om du vill börja spela. Vill du utveckla ditt golfspel och önskar ett träningsschema?


För mer information se golfshopens hemsida, kontakta vårt golfcenter för prisförslag. Vi erbjuder kurser för nybörjare i alla åldrar. Du kan även ta grönt kort genom att boka privatlektioner eller mindre grupper med oss tränare.


Uppspelet för Grönt kort genomför du som nybörjare tillsammans med en fadder på vår korthålsbana, Solslingan. Här har du vår avdelning för nybörjare , alltså du som inte spelar golf och som vill lära dig eller du som precis har börjat och vill få koll på sporten och komma igång. Här finns guider som går igenom grunderna, vad du behöver för klubbor och utrustning, regler och etikett och en massa olika tips som hjälper dig att börja spela.


På flera av våra resmål kan du spela golf på fina banor. Kombinera din semester med ett par dagar på golfbanan eller varför inte planera en egen golfweekend. Att spela vår håls korthålsbana är ett utmärkt sätt att förbättra sitt spel på oavsett om du är etablera nybörjare eller förälder som vill introducera dina barn till golfen.


Golfkurs nybörjare

Vårt skötselprogram gör att du kan räkna med att kvalitén motsvarar dina förväntningar. Välkommen till nybörjarutbildning i golf på Torslanda GK. Golfkurser för nybörjare. Här erbjuds du en utbildning från grunden. Vi lär Er spela golf och ni kommer inte bli missnöjda.


Kurserna vi erbjuder är. Traditionellt är det här som damer, äldre herrar och nybörjare spelat ifrån. Men så behöver det inte alls vara utan alla kan spela från denna utslagsplats om den motsvarar spelkvalitén på bästa sätt. Något som har dykt upp mer och mer på våra svenska banor är utslagsplatser som inte har en färg utan ett nummer.


Golfkurs nybörjare

Nybörjarkurs vuxna och för junior år och äldre. Denna innehållsrika kurs vänder sig till dig som vill börja spela golf. Vi ger dig genomgång och träning.


Som nybörjare är det naturligt att man behöver mera tid på sig när man spelar. Det behöver man aldrig känna när man spelar på Lilla banan. Här spelar massor av nybörjare innan de tar steget till den stora banan.


Bra lunchrestaurang, konferensmöjligheter och nära till allt. Följ med mig på en underbar vecka med träning, spel, tävlingar och trevli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg